Yumuşak ve seksi cildin sırrı

Yumuşak ve seksi cildin sırrı
Güncelleme:

Klinik olarak kanıtlanmış formüller. Patent aşamasındaki teknoloji. Sağlıklı kokular. Victoria’s Secret Body ile her gün yumuşak bir ten...

Yumuşak, esnek ve pürüzsüz cildin anahtarı, susuz kalmamasıdır. Ultimate Moisture System ile geliştirilen, günlük kullanıma uygun dört ürünümüzle baştan ayağa nemlendirilmiş ve yumuşak bir cilde kavuşacaksınız:

1. Prüzsüzleştiren Peeling/ Temizleyici: Hassas peeling etkisi

2. Ultra Yoğun Krem Temizleyici: Nemlendirerek temizleme

3. Nemlendirici Vücut Losyonu: Cildi 24 saat nemlendirerek susuz kalmamasını sağlar

4. Hafif Vücut Yağı: Yağlı bir his bırakmayan derin nemlendirme

Victoria’s Secret Body formüllerinin her biri, özel pamuksu nemlendirme kompleksimizle başlıyor. Pamuklu kumaşların nefes alabilen yumuşaklığından ilham alan Cotton Moisture Complex, Pamuk Tohumu Özü ve Beyaz Çay gibi yüksek performanslı doğal malzemeler ve mükemmel nemlendirme için A, C ve E Vitaminlerini özel formülümüzle bir araya getiriyor.

Ayrıca, formüllerimizi geliştirirken kullandığımız “Smart Technology” ile her vücudun kendine has ihtiyaçlarına göre mükemmel nemlendirme sağlayabiliyoruz. Mükemmel nemlendirme sistemimiz, her biri cilde kendi nitelikleriyle ilave yararlar sağlayan dört ultra hafif koku seçeneğiyle sunuluyor: Antioksidan özellikli Açai, ferahlatıcı mine çiçeği, besleyici Shea ve yumuşatıcı hindistancevizi sütü.

Victoria’s Secret Body ile çekici bir vücudun sırrı olan sağlıklı, esnek ve yumuşacık bir cilde kavuşun.

MÜKEMMEL NEMLENDİRME SİSTEMİ

Sistemin her formülü, mükemmel nemlendirme için özel ürünümüz Cotton Moisture Complex ve paten aşamasındaki teknolojimizle geliştirildi. Günlük kullanıma uygun dört üründen her biri sağlıklı kokular içeriyor.