Yılbaşının rengi kırmızı değil metalik!

Yılbaşının rengi kırmızı değil metalik!
Güncelleme:

Tergan, sezon trendlerini bir arada sunduğu 2016-17 Kış koleksiyonunda yer alan özel tasarımlarıyla, yılbaşı gecesine imzasını atıyor.

Yılbaşı modasının sürprizi olarak bu yıl kırmızının değil metalik detayları ön plana çıkaran Tergan, tüm yıl boyunca beklenen büyük yılbaşı indirimini tüm ürünlerde net yüzde 60 indirim olarak müjdeliyor.

Yılbaşı modası: Metalik

Sezon trendlerini kalite ve şıklıkla harmanlayan Tergan, 2016 yılına damga vuran metalik formları yılbaşı konseptine de uyarlıyor. Tergan’ın kadın koleksiyonunda yer alan ve her renkle kombinlenebilen metalik detayları, rahatlığı seçenler için spor ayakkabı ve loafer gibi modellerde dikkat çekiyor. Hem rahat olayım hem de şıklığımla göz doldurayım diyenler için ise, Tergan’ın koleksiyonunda yine sezonun en dikkat çeken trendleri olan leopar, parlak taşlar ve yine metalik formlar topuklu ayakkabı, bot ve çizmelerde hakimiyetini koruyor.

Tergan erkeğine yılbaşı stili

Erkeklere klasik ve şık çizgisinin dışında modern ve trendy tasarımlarıyla alternatifler sunan Tergan, yılbaşı kutlamalarında da erkeklerin modayı yakından takip etmesini sağlıyor. Erkeklere hep bir adım önde olmanın anahtarını sunan Tergan’ın koleksiyonunda yılbaşı kutlamaları için dikkat çeken modeller arasında süet dokulu ayakkabıları yer alıyor. Süet dokunun taban detaylarıyla farklılaştırıldığı tasarımlar, erkeği yılbaşı gecesi kutlamalarında öne çıkarıyor.