Yılbaşı hediyesi BETA'dan alınır !

Yılbaşı hediyesi BETA'dan alınır !
Güncelleme:

BETA’dan 2014 yılına kampanyalı veda...

Türkiye ayakkabı sektörünün önemli markaları arasında yer alan ve hem üretim hem perakende alanında gerçekleştirdiği atılımlarla dikkat çeken BETA, 2014/1015 Sonbahar-Kış sezonu ürünleri için gerçekleştirdiği yılın son kampanyasıyla yılbaşı hediyesi arayışında olan müşterilerine benzersiz avantajlar sunuyor. Aralık ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında BETA, tüm mağazalarında geçerli olacak biçimde her 250 TL’lik alışverişe 50 TL indirim avantajı sağlıyor. Sonbahar/kış sezonunda parlak renklerden bordo, petrol ve siyahın baskın olduğu geniş bir renk paletiyle yeni modellerini tasarlayan BETA, özellikle çalışan kadınların beğenisini kazanan, tasarım ve konforu buluşturan yeni koleksiyonuyla ön plana çıkıyor. 

Türkiye çapında 35 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, 2014/2015 Sonbahar-Kış sezonu ürünleri için gerçekleştirdiği yılın son kampanyasıyla yılbaşı alışverişlerinde hediye arayışlarına da son veriyor. Türkiye çapındaki tüm mağazalarında geçerli olmak üzere yapılacak ve Aralık ayı sonuna kadar her 250 TL ve katlarında yapılan alışverişlerde aynen uygulanacak olan indirim, kasada anında % 20 indirim olarak tüketiciye yansıtılıyor. 

Yılsonuna kadar sürecek olan kampanya, deri bakım ürünleri, çorap, anahtarlık ve bileklik ürün kategorileri dışında tüm ürünlerde geçerli olacak.

Yeni sezon koleksiyonunda özellikle çalışan kadınları hedefleyen BETA, parlak renklerden bordo, petrol ve siyahın baskın olduğu geniş bir renk paletiyle ve konformist bir tasarım anlayışıyla şekillendirilmiş ayakkabı ve botlarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Özellikle çalışan kadınların beğenisini kazanmaya amaçlayan yeni koleksiyonuyla dikkat çeken BETA, hem yüksek ökçeli botları hem de baskılı botlarıyla da kendinden söz ettiriyor.