Yılbaşı gecesi için stil önerileri

Yılbaşı gecesi için stil önerileri
Güncelleme:

Bütün bir yılı güzel, şık ve bakımlı geçirmek isteyenlere stil önerileri...

Yılbaşı, uzun bir yılın ardından bütün güzel şeylerin yanı sıra mutsuzlukların, pişmanlıkların, kalp kırıklıklarının geride bırakılması için bir fırsat, yeni bir şans anlamına geliyor bizim için. Bu yüzden de yılbaşı gecesine belki de biraz daha özenerek hazırlanıyoruz.

Yeni yıl gecesi deyince aklımıza hemen simler, parıltılar, ışıltılar geliyor ama bu sene makyaj trendlerinde mat renkler ön plandaydı. Bu sene eğer yeni yıl makyajınızı mat yapmak istiyorsanız kırmızı ruj makyajı tam size göre. Hem kırmızı yeni yılın rengi hem de dudaklarınızı ve gözlerinizi yarıştırmadığınız için şık bir görüntü elde etmeniz çok daha kolay.

Yok ben mutlaka parıltılı bir makyaj yapmak istiyorum diyorsanız, o zaman gözlerinizi ön plana çıkaran, göz renginizle kontrast oluşturan bir far ile bunu elde edebilirsiniz. Cilt alt tonunuzu da göz önünde bulundurarak dore veya lame farlardan yararlanarak enfes bir göz makyajı elde edip dudaklarınızı nude rujlarla renklendirmeniz daha şık görünmenizi sağlayacaktır. Bu ışıltılı makyajı mutlaka aydınlatıcılarla taçlandırmayı unutmayın.

Bu sene yılbaşı için tercih edebileceğiniz elbiselerde ise kadife ön planda. Kadifeler sizi hem sıcak tutacak hem de şık gösterecek kumaşlar. Eğer kadifelerden çok hoşlanmıyorsanız tercihinizi süet elbiselerden ya da eteklerden yana kullanabilirsiniz. Süet sizi deri gibi çok vamp göstermeyecek, ama kadife kadar da ağır bir kumaş olmadığından birçok etkinliğe daha kolay uyum sağlayabileceğiniz bir seçenek olacaktır.

Saç stillerinde bu sene romantik esintiler hâkim. Hangi makyajı tercih ederseniz edin, ne giyerseniz giyin saçlarınızda onlara uyumlu örgüler olsun! Balıksırtı, kılçık, Hollanda örgüsü hiç fark etmez. Saçlarınız örülmeyi bekliyor.

Umarız bu önerilerimiz size fikir vermiştir. Yeni yılınız bir öncekinden çok daha güzel geçsin!

HT Hayat