Yepyeni bir parfüm; L'Artisan Parfumeur Rose Privée

Yepyeni bir parfüm; L'Artisan Parfumeur Rose Privée
Güncelleme:

Fransa’nın en göz alıcı bölgelerinden Provence’ta yetişen nadide pembe gülleriyle hazırlanmış bu eşsiz parfüm, göz kamaştırıcı ve sofistike…

L’Artisan Parfumeur’ün yeni Eau de Parfum’ü Rose Privée parfüm dünyasında yerini aldı. Rose Privée, Mayıs 2015 tarihi itibariyle Vepa Group bünyesinde parfüm tutkunlarıyla buluşuyor. Fransa’nın en göz alıcı bölgelerinden Provence’ta yetişen ikonik Rose de Mai (Mayıs Gülü) pembe güllerinden hazırlanan parfümü, koku ustası Bertrand Duchaufour ve çırağı Stéphanie Bakouche yarattı.

Rose Privée, sadece Mayıs ayında çiçek açan Rose de Mai güllerinden yaratılan modern, çiçeksi ve aynı zamanda çarpıcı bir koku… Bu koku ile L’Artisan Parfumeur gerçek Rose de Mai kullanan seçkin markalar arasında yerini aldı.

Parfümün üst notalarında yer alan pembe güle, karanfil, manolya ve leylak eşlik ediyor. Orta notalarda ise menekşe ve fesleğen yapraklarıyla aromatik bir çiçek buketine dönüşen bu parfümde alt notalardaki paçuli ve ot, Güney Fransa’nın sıcak güneşini taşıyor. 

Koku ustası Bertrand Duchaufour’un, çırağı Stéphanie Bakouche ile birlikte yarattığı bu parfüm, Duchaufour’un yıllara dayanan bilgi, yetenek ve tutkusunun eseri… Geleneksel ustalığını Stéphanie Bakouche’ye yol göstermekte kullanan Bertrand Duchaufour, bu parfümle çırağına doğru oranları kullanarak unutulmayacak eşsiz bir parfüm yaratmayı öğretti. Rose Privée aynı zamanda lüks ve gül desenli şişesi ile göz dolduruyor.

L’Artisan Parfumeur, Vepa Group bünyesi altında, Beymen ve Harvey Nichols mağazalarında satışa sunuluyor.