Yeni yılda öne çıkacak 5 sokak trendi

Yeni yılda öne çıkacak 5 sokak trendi
Güncelleme:

İşte bir önceki yıldan etkisini devam ettirenlere yenilerinin eklendiği; 2017’nin öne çıkacak 5 önemli trendi...

2016 yılının trendler açısından oldukça karmaşık ve eğlenceli geçtiğini düşünüyorsanız, haklısınız fakat 2017 yılının da trend konusunda geri kalacağını düşünmüyoruz. Trendler açısından daha da eğlenceli ve renkli bir yıl geliyor...

Streç Bot

Bileğin üzerinde biten ve bileği sarıp sarmalayan sivri burunlu streç botlar 2016'nın sonunda hayatımıza girip; 2017’de sıkça göreceklerlerimiz arasında yer alıyor. Hailey Baldwin’in kadife olanlarını sık sık kullandığı bu botlar için 2017 kışının en trendleri diyebiliriz. 

Puf Mont 

Naylon puf montlar her kış sezonunda karşımıza çıkıyor fakat  2017 de karşımıza daha da detaylandırılmış ve kemer gibi aksesuarlarla zenginleştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Sokak modasına baktığımızda abartı şekillerini de görmek mümkün olacak.

Bel Çantası

Evet yanlış duymadınız, yeniden geçmişteki bir trend geri dönüyor. Bu çantaları özellikle belinizin yan ya da arka tarafında taşımak çok popüler olacak.

Mom Jeans

2016 yılında hızlı bir çıkış yapan ve skinny jeanleri kenara fırlatmamıza sebep olan mom jeansler 2017’de de tahtını kimseye kaptırmayacak. Mom jeansler bu kez farklı paça kesimleriyle karşımıza çıkacak. 

Pussy Bow

İsmi kulağınıza yabancı gelebilir fakat görünce hemencecik tanıyacağınız bir trend. Türkçe karşılığı tam olarak bu olmasada pussy bow trendini biz fular yaka olarak adlandırdık. 

Mecrea.com