Yaz renkleri ayağınıza geçsin

Yaz renkleri ayağınıza geçsin
Güncelleme:

Güneşli yaz günlerinin tadını çıkarmak için, tatile çıkmanın tam zamanı...

Tergan’ın renkleriyle tatili ve yaz mevsimini anımsatan ürünlerini bavulunuza atın ve hem yaz gecelerinde hem de plajlarda göz alıcı olmaya doğru yola çıkın!

Yaz enerjisinin herkesi etkisi altına aldığı günlerde Tergan, kadınlara enerjilerini renklerle ifade edebilecekleri birbirinden rahat ve şık tasarımları sunuyor. Limonata, pamuk şeker, naneli şeker, çilekli dondurma, deniz ve güneş renkleriyle tasarlanan terlik, babet, loafer ve sandalet modelleri, “Tatilim geldi” diyenler için harika alternatifler sunuyor.

Rahatlığın da en az şıklık kadar önemli olduğu tatil günlerinde, Tergan’ın rahatlık ve sadeliği şıklıkla birleştirdiği modelleri, moda tutkunlarına istedikleri konforu ve zarifliği vaat ediyor.

Tergan’ın Yaz koleksiyonunda yer alan telaşsız ve zarif kadın ayakkabı modelleri, yaz kombinlerinizin baş aktörü oluyor. Uzun tiril tiril eteklerle, renkli şortlarla, bu yazın trendy kıyafeti kimonolarla kombinlenebilen Tergan modelleri, renkleriyle de kombinlerinizde uyumun anahtarını sizlere sunuyor.