Yaz bitmeden uygun fiyatlı yurtdışı tatili fırsatları

Yaz bitmeden uygun fiyatlı yurtdışı tatili fırsatları

Coral Travel & ODEON Tours, çok uygun fiyatlarla İtalya’yı, Orta Avrupa’yı veya gemi ile Akdeniz’i keşfetme imkanı sunuyor.

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours misafirlerine yaz bitmeden çok uygun fiyatlarla İtalya’yı, Orta Avrupa’yı veya gemi ile Akdeniz’i keşfetme imkanı sunuyor.

Orta Avrupa 399 Euro’dan başlayan fiyatlarla keşfedilmeyi bekliyor

Viyana, Budapeşte ve Prag; müzeleri, opera salonları, kiliseleri ve tarihi mekanları ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Coral Travel & ODEON Tours Orta Avrupa’nın birbirinden güzel bu üç şehrini, düzenlediği 7 gecelik turla 399 Euro’dan başlayan fiyatlarla keşfetme şansı sunuyor.

Müziğin ve sanatın başkenti: Viyana

Avusturya’nın başkenti olan, Kuzeydoğu Alpleri’nin alçaldığı bölgede kurulu ve klasik batı müziğinin beşiği sayılan Viyana’da gotik mimariyle inşa edilmiş yapılar ve Orta Çağ’dan kalma kültürel miras dikkat çeken noktalar arasında. Macaristan’ın başkenti Budapeşte ‘Tuna’nın İncisi’ ya da ‘Tuna’nın Kraliçesi’ olarak da anılıyor. Neo-Klasik ve modern mimarinin birçok eserinin görebileceği bu şehirde tekne ile Tuna Nehri gezisine çıkılarak şehir panoramik olarak görülebiliyor. Yaklaşık 150 yıl Osmanlı hakimiyetinde kalan şehirde Türk izleri de gezginleri etkilemeye devam ediyor.

Ortaçağ’ın bohem şehri: Prag

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti ve en büyük şehri Prag, Vlatava Nehri’nin üzerine kurulu. ‘Altın Şehir’, ‘Doksanların Sol Bankası’, ‘Masal Şehri’, ‘Şehirlerin Anası’ ve ‘Avrupa\'nın Kalbi’ gibi isimlerle de anılan bu şehirde 10’uncu yüzyıldan kalma Prag Kalesi ve aynı dönemden kalma tarihi yapılar görülebilir. Prag\'ın bir özelliği de II. Dünya Savaşı\'nda pek zarar görmemiş olmasıdır. Bu sayede birçok tarihi yapı ve mekanı günümüze kadar bozulmadan taşıyabilmiş durumda. Kafka’nın, Dvořák’ın, Mozart’ın, Goethe’nin, Beethoven’ın, Puşkin’in evleri ile Atatürk’ün 1918’de kaldığı oteli barındıran Prag ve çevresi de görülecek yerler arasında.  Coral Travel & ODEON Tours’un düzenlediği 27 Ağustos ve 31 Ağustos çıkışlı Orta Avrupa turu, Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile ve 7 gece konaklamalı olarak gerçekleştiriliyor.

Avrupa’nın kalbini keşfetmek isteyen tatilciler için İtalya’nın en keyifli tatil rotaları

Coral Travel & ODEON Tours, tarihi, sanatı, mutfağı ve doğası ile büyüleyici İtalya’yı yaz bitmeden keşfetmek isteyenler için sadece 549 Euro’dan başlayan tur paketleri hazırladı. Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile başlayacak 25 Ağustos çıkışlıBüyük İtalya turu 7 gece 8 gün sürüyor. Torino’dan başlayan macera, Milano, Venedik ve Floransa’ya uzanıp Roma’dan geçtikten sonra Napoli’de sona eriyor. Coral Travel & ODEON Tours Büyük İtalya turunu tercih eden tatilseverler sular ile kaplı Venedik’te gondol ile gezip Floransa’da Pisa Kulesi’ne tırmanabilecekler. Milano’da Advittorio Emanuelle Galerisini, Avrupa\'nın 3. büyük gotik katedrali olan Doumo Kilisesi ve meydanını, Roma’da ise gotik mimarinin etkisi altında inşa edilmiş görkemli kiliseleri ziyaret edecek, İspanyol Merdivenleri’nde dinlenme fırsatı bulacaklar. Üstelik bu tur kapsamında düzenlenen Verona, Pompei, Toscano, Roma Gece Gezisi ve Göller Bölgesi ile Castelli Romani alışveriş gezilerini kapsayan ekstra turların tamamı paket olarak alındığında 235 Euro yerine 195 Euro.

Yaz bitmeden mavi yolculuk rüyanızı gerçekleştirin

Coral Travel & ODEON Tours, denizi ve konforu seven misafirlerine uluslararası standartlara sahip gemilerle unutulmaz bir tatil serüvenine çıkma fırsatını çok cazip fiyatlarla sunuyor. Coral Travel & ODEON Tours’un sunduğu MSC MUSICA ile Akdeniz turu 7 gece 8 gün sürüyor. Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Cenova uçuşuyla başlayan bu tur İtalya (Cenova- Roma- Palermo), La Goulette (Tunus), İspanya (Palma de Mayorka-Valensiya) ve Fransa (Marsilya)’yı kapsıyor. Kişi başı 999 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulan bu turun çıkış tarihi 30 Ağustos.