Yatak odalarını stresten uzaklaştıran tonlar

Yatak odalarını stresten uzaklaştıran tonlar
Güncelleme:

MOSDER, 2016 sonbahar-kış yatak odası mobilya trendlerini açıkladı.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), sonbaharın gelmesiyle değişen yatak odası mobilya trendlerini açıkladı. Bu yıl mobilya konseptlerinde sıcak renklerin hakimiyet sağladığını söyleyen MOSDER, bunun yanında ferahlığın sembolü haline gelen beyazdan da vazgeçilmediğini ifade etti.  

İnsanların evlerine geldiklerinde iş hayatının stresinden uzaklaşmak istediklerini bunun içinde yaşam alanlarını en rahat şekilde dekore ettiklerini söyleyen MOSDER, ev dekorasyonunda da kış konseptlerinin kendini hissettireceğinin altını çizdi.

Ahşaplar, yatak odalarıyla buluşuyor

Kışın, salon ve yatak odaları evin en çok zaman geçirilen yerleridir. Yatak odalarında geçen yıllarda olduğu gibi sıcak renkler varlığını sürdürüyor. Bunun yanı sıra, kışın vazgeçilmez rengi kahve tonlarının da mobilya seçiminde oldukça etkili bir tercih. Ayrıca ahşap yatak ve yatak başlıklarının 2017’nin en çok tercih edilecek ürünleri arasında yer alıyor. Ferah ve aydınlık bir yatak odası dekorasyonunun en önemli ögesi olan beyaz rengi de yine bu yılın trendleri arasında.