Demet Evgar'dan kadınların 10 sırrı

Demet Evgar'dan kadınların 10 sırrı
Güncelleme:

1 Kadın, 1 Erkek ile son günlerin konuşulan ismi olan güzel oyuncu Demet Evgar, kadınlar hakkındaki bilinmeyenleri sıraladı.

Esquire dergisi'ne konuşan Demet Evgar, kadınlar hakkındaki bilinmeyenleri 10 maddede sıraladı. Evgar'a göre, erkekler kadınlara nasıl yaklaşacağını bilirse, onlara tüm istediklerini yaptırabilirler...

1 - Kadınlar, aynı anda birden çok şeye konsantre olabilir. Bu yüzden, erkeklerin iddia ettiği gibi, kötü araba kullandığımız da yalandır. Biz arabayı kötü değil, dikkatli kullanıyoruz.

2 - Kadınlar, yüreklerinde birden fazla sevgi barındırır ve ne yazık ki çoğu erkek bunu anlayamaz. Belki de bu özelliğimizi fark edemedikleri için, kalbimizi rahatça kırabiliyorlar.

3 - Kadınlar genellenemez, çünkü hiçbir kadın birbirine benzemez. Her kadın, içinde 100'den farklı kadın taşır; tıpkı 'Beyza'nın Kadınları' adlı filmdeki gibi... Belki de bu nedenle, kadınları anlamak pek de kolay değildir. Dengesiz tepkiler verdiklerinde bilin ki; o an sizinle konuşan, kadının içinden seslenen başka bir kadındır.

4 - Bir kadının elinden kurtulmak, o gerçekten istemediği sürece imkansızdır. Hiçbir kadını, o sizden vazgeçmediği sürece, hayatınızdan çıkaramazsınız.

5- Kadın aslında bilgedir ama çoğu zaman bilgeliğini gizlemeyi ve sizin istediğiniz gibi davranmayı çok iyi bilir. Çünkü kadının doğasında gizlemek vardır.

6- Biz kadınlar, keskin uçları değil, orta yolu bulmayı severiz. Bu nedenle, siyah ya da beyaz değil, gri tonlardır tercihimiz...

7 - Kimliğini bulamamış bir kadına rastladığınızda, bilin ki, hayatında bir şeyler eksiktir ve 'gerçekten' yaşamıyordur.

8 - Kadınlar, zor karar verir, karar verme sürecini uzatır, ince eleyip sık dokuyarak neticeye varır. Ancak, kararlı bir kadını yolundan döndürmek, gerçekten imkansızdır. Karşısına, dünyada en sevdiği insan da çıksa, yürümeye devam eder!

9 - Bir kadının bedenine ve ruhuna dokunmayı, onu okşamayı bilmek gerekir. Çünkü kadınlar, gonca gibidir; kokladıkça açıldığını keşfeden bir erkeğe, hayatını verir.

10- Biz kadınlar fedakarızdır. Bizim için sözler, ses tonu ve yaklaşım çok önemlidir. Bizden bir iyilik istiyorsanız, bunu nasıl dile getireceğinizi bilmeniz gerekir.