KADINLAR ZİRVEYE ÇIKIN

KADINLAR ZİRVEYE ÇIKIN

İnternetin iş dünyasında artan önemiyle birlikte, emlakçılığın erkekten ziyade kadın işi olduğu gerçeği, giderek tüm dünyada kesinlik kazanıyor.

KADINLAR ZİRVEYE ÇIKIN


İnternetin iş dünyasında artan önemiyle birlikte, emlakçılığın erkekten ziyade kadın işi olduğu gerçeği, giderek tüm dünyada kesinlik kazanıyor.

Kadın ve Emlak Kariyeri
Neden kadınlar emlak dünyasında daha başarılı; hem de erkeklere parmak ısırtacak kadar?

Kadınların, bir evi yuvaya dönüştürebilme içgüdüleri, o yuva için gerekli tüm duygusal detayları erkeklerden daha iyi anlayıp uygulamalarını sağlıyor. Bir eve sahip olmanın gereğine özel değer verdikleri için kadınlar, emlakçılığı severek ve inanarak yapıyorlar. Bunun yanında kadınların duyguları yönetme becerisi de dikkate alındığında, emlakçılık kariyerlerinde erkeklere göre daha kolay yükselmelerinin tesadüfi olmadığı ortaya çıkmaktadır. Kadındaki bu potansiyelin farkına varan ILKON, ona emlakçılık sektöründe önemli bir yer açıyor.

Emlakçılık İçin Ofis Gerekli mi?
Artık dünyanın her yerinde başarılı iş kadınları, sıkıcı ofis ortamlarından kurtularak işlerini istedikleri yerden yönetiyor.

Şunu hepimiz biliyoruz ki, ofise bağımlı bir iş hayatı kadınların ev ve sosyal yaşantısını kısıtladığından, internet öncesi sıradan ofis emlakçılığının kadınlar için hiçbir cazibesi yoktu. Haftanın 7 günü çalışılmasına rağmen, mecburi ofis masraflarının ağırlığı nedeniyle kazançtan geriye bir şey kalmaması, yoğun tempo yüzünden emlakçıların kendilerine vakit ayıramayışları ve belki de en önemlisi doğru ve kolay iletişim sorunu... İnternet, tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırarak, kadınların emlak işinde hızla yükselmesini sağlıyor. Siz neden bu kadınların dışında kalasınız?

Kadınlara Emlak Eğitimi
İnternetin yaygın olmadığı geçmiş yıllarda, kadınlar için emlakçılık eğitim olanağı bulmak büyük bir sorundu. Çünkü çalışırken eğitime ayıracak zamanı bulamıyorlardı.

Kadınlar, ILKON'un eğitim desteğiyle emlak kariyerine bir adım önde başlıyor. Büyük bir bölümü internet üzerinden yürütülen eğitiminize devam ederken bir yandan da satış yaparak para kazanmayı sürdürebilirsiniz. Türkiye'de bir ilk olan bu sistem sayesinde ILKON, daha önce emlak satışı deneyimi bulunmayan birçok temsilcimiz gibi sizi de "kaybetmeden kazanacağınız" emlak eğitimini almaya davet ediyor.

Hazır Emlak Müşterisi
Eğitiminizi aldınız, emlakçılığa başladınız. Peki müşteriyi nasıl bulacaksınız? İşte ILKON sisteminin farkı da burada ortaya çıkıyor. Tüm emlakçılık birikimimizi ve müşterilerimizi sizlerle paylaşıyoruz. "Ya müşteri bulamaz, para kazanamazsam?" gibi endişelerinizi ortadan kaldırmak için size emlak alma ya da satma konusunda kararlı müşteriler veriyoruz; üstelik komisyonunuzdan hiçbir pay talep etmeden.

Daha işe yeni başlamışken müşterilerin hazır olmasının size kazandıracağı avantajları bir düşünün! Müşteri aramakla harcayacağınız zamanı kendinize, dostlarınıza ve ailenize ayırabileceksiniz.
Şimdi kadınların zamanı! Şimdi kadınlar internet emlakçılığı ile potansiyel güçlerini ortaya çıkarıp, yuvalarını ihmal etmeden başkalarının yuva kurmasına yardım edecek; alacakları sonuçlarla güçlenip toplumda daha çok söz sahibi olacaklar.

iletişim için: www.ilkon.com