Çocuklarla tatil önerileri

Çocuklarla tatil önerileri
Güncelleme:

Tüm aile bireylerine hitap eden önerilerimizle tatil seçiminiz daha da kolay hale gelecek...

İşte size Etstur'dan 10 öneri...

1- Paloma Sultan özdere:

Doğal ve tarihi güzelliklere yakınlığıyla dikkat çeken tesis, çocuklu ailelere sunduğu imkanlarla da dikkat çekiyor. Geniş bir alan üzerinde konumlanmış otelde; 300 m²'lik Mini Club'da; oyun salonu, okuma salonu ve uyku odasından oluşan bir iç mekan, 750 m²'lik bir dış mekanda ise 3 istasyondan oluşan bir lunapark ve kaydıraklı çocuk havuzu bulunuyor. Mini Club'ın deneyimli ekibi 10.00 - 12.00 ile 14.30 - 17.00 arasında 4-12 yaş arası çocuklara özel programlar sunuyor. Çocuklar için özel öğlen ve akşam yemek büfesi bulunuyor (12.30-14.30 ve 19.30-20.30 arası). Her akşam mini disko ve haftada 1 kez olmak üzere amfi tiyatroda teatral organizasyonlar yapılıyor. Çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılmak isteyen konukları için de havuz oyunları, gece sineması, tenis, okçuluk, boccia, basketbol, plaj voleybolu, yürüyüş turları, dans dersleri, aerobik, streching sunuluyor. Tesiste, 7 kaydırak ve 1 adet kaydırak havuzun yanı sıra 2 adet çocuk havuzu ve 1 adet ısıtmalı kapalı havuz mevcut. Otelin mayıs ayı kişi başı, gecelik konaklama fiyatı 130 TL.'den başlıyor.

2- Rixos Sungate:

Deniz, kum ve güneşin oluşturduğu bir yaşam tarzını sunan tesiste, çocuklu aileler için hizmet veren 38 adet 'Aile Göl Evi', 67 adet ''Teras Aile Odası'', 26 adet ''De Luxe Villa'' ve 134 adet ''Standart Connection Oda'' bulunuyor. Aile göl evlerinde ve D e Luxe Villalarda iki ayrı yatak odası, çocuk ve ebeveynler için özel havuz ve terasından havuza direkt geçiş bulunuyor. Teras Aile Odaları, 4-14 yaş grubu için özel dizayn edilen ve 20000 m² alana konumlandırılan Rixy Club'a yakınlığı ile dikkat çekiyor. Teras Aile odalarında 1 yatak odası ve tek kişilik çocuk odası bulunuyor. Rixy Club'da çocukları yaş gruplarına göre bin bir çeşit oyun, 3 kaydıraklı çocuk aquaparkı, outdoor oyuncaklar, sinema odası, 110 m² alanı kapsayan birbirinden güzel havuzlar ve eşsiz bir doğa bekliyor. Rixy Club, profesyonel animatörler eşliğinde yaş gruplarına göre düzenlenmiş, gün boyu devam eden ve minik misafirlerin yaratıcılıklarını arttırmaya yönelik eğlence programları sunuyor. Ayrıca, Rixos Sungate' de her akşam hizmet veren çocuklara özel bir de 'Mini Disco' bulunuyor. Genç misafirler, gündüzleri bölgenin en büyük su eğlence merkezi olan Sungate Aquapark'ta gönüllerince eğlenip, gün boyu süren plaj voleybolu, okçuluk, step, yoga gibi organizasyonlarla grup halinde keyifli bir tatil geçirme fırsatı yakalıyorlar. Sağlıklı ve zengin mönüsü ile ebeveynlerin beğenisini toplayan çocuk büfesi, ana restoranda her öğün; Rixy Club'ın içinde bulunan çocuk büfesi ve fast food servisi de 12.00-17.00 arası dönüşümlü olarak minik misafirlerine ve ailelerine hizmet veriyor. Tesiste mayıs ayında 200 TL.'den başlayan kişi başı, gecelik fiyatlarla konaklayabilirsiniz.

3- Noa Hotels Marmaris Palace:

Tüm ailenizle keyifli bir tatil için aradığınız adreslerden biri olan tesiste, maksimum 4+1 kişi kapasiteli 'aile odaları' ve 3 kişi kapasiteli 'bungalow' odaları aileler için ideal. 400 metrelik özel plajın yanı başında bulunan 350 m² genişliğinde, 4 tarafı açık buz pateni sahası, çocuklar için farklı bir eğlence imkanı sunuyor. Bisiklet, çocuk bakımı, banana, hamburger, parasailing aktiviteleri de sunulan alternatifler arasında yer alıyor. Otelin mayıs ayı kişi başı konaklama fiyatı 90 TL.'den başlıyor.

4- Grand Yazıcı Club Turban:

Turkuaz mavisi deniz ve yemyeşil çam ormanlarıyla çevrili tesis, tatil hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Her dakikasını keyifle hatırlayacağınız bu tatilde, çocuklarınız da sizin kadar keyif alacak. Çocuklar, tesiste yer alan çocuk bahçesi, çocuk havuzu ve animatörler tarafından sunulan özel eğlencelerle unutamayacakları bir eğlence yaşayacak. Ayrıca yüz boyama, resim yapma, çeşitli oyunlar ve gün boyunca onları mutlu edecek daha birçok aktivite, sunulanlar arasında... Otelde mayıs ayında kişi başı, gecelik konaklama seçenekleri 110 TL.'den başlıyor.

5- Rixos Tekirova:

Doğal güzellikler içerisinde misafirlerini ağırlayan tesiste; 3 adet tenis kortu, masa tenisi, dart, okçuluk, plaj voleybolu, mini futbol sahası, boccia, tai chi, air gun, sutopu, su jimnastiği, kano, deniz bisikleti surf, bowling, bilardo gibi birçok aktivite imkanı çocuklarınızı bekliyor. Ayrıca çocuklar ve gençler için özel aktiviteler, 4-12 yaş için Rixy Club, ücretli bebek bakıcılığı, çocuklar için özel restoran, havuz, özel oyun alanı, yüksek sezonda çocuk şovları, disco ve sinema ile ücretli lunapark, internet cafe ve atari oyunları sunulan hizmetlerden sadece birkaçı. Özel mönüleriyle Rixo-Mixo Restoran ve Yörük çadırında gözleme ile çay-pasta saati çocuklarınızın tatiline lezzet katacak. Tesiste 52 m²'den oluşan aile suitlerinin yanı sıra dört su kaydıraklı büyük bir aktivite havuzu, ana havuz, çocuk havuzu ve ısıtmalı bir kapalı havuz da mevcut. Tesiste mayıs ayı kişi başı, gecelik konaklama fiyatı 160 TL.'den başlıyor.

6- Amara Dolce Vita:

Doğa ile iç içe olabileceğiniz ve seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz geniş aktivite seçeneklerinin sunulduğu 5 yıldızlı Resort Hotel Amara Dolce Vita Tekirova'da, ailece Akdeniz'in güzelliklerini keşfedeceksiniz. Çocuklarınızla keyifli bir tatil geçirebilmeniz için aqua park havuzundan aktivite imkanlarına kadar birçok seçenek sunuluyor. Tesis, özel tasarlanmış 5 deluxe aile odasıyla kalabalık ailelere kolaylık sunuyor. Çocuklar için tenis kortları (11 adet), basketbol, voleybol, plaj voleybolu, plaj futbolu, mini futbol, aerobik, jimnastik, yoga & aikido, su jimnastiği, masa tenisi, okçuluk, rüzgar sörfü, su bisikleti, aquapark, mini kulüpte farklı eğlenceler mevcut. Otelin mayıs ayı, gecelik, kişi başı konaklama fiyatı 200 TL.

7- Cornelia Diamond Golf Resort & Spa:

Siz eğlenirken çocuklarınız da tesiste yer alan sınırsız aktivite ve eğlence imkanıyla keyifli bir tatil geçirecek. Cornie Club& Cornie Kids Island'da otelin eğlence ve aktivite ekibi her yaştaki çocuğa en iyi hizmeti veriyor. Cep sineması, uyku ve hobi odası, snack bar, çarpışan otomobiller, atlıkarınca ve trenden oluşan mini bir lunapark, su parkı ve kaydıraklar içeren, 4000 m² alanda konumlanmış, çocuk cenneti çocuklara rüya gibi bir tatil vaat ediyor. Diamond Restoran'ın bir bölümü çocukların yemek saatlerini daha eğlenceli kılabilmek için onlara ayrılmış. Akşam yemeğinden sonra da çocuklar, mini diskoda, en sevdikleri animatörler eşliğinde eğlenceye devam ediyorlar. 0-3 yaş için 'Bebek', 4-5 yaş için 'Loly Grup', 6-8 yaş için 'Speedy Grup', 9-13 yaş için 'Junior' ve 14-17 yaş için 'Genç grup' eğlenceleri düzenleniyor. Konfor ve rahatlığı bir arada bulabileceğiniz otelin mayıs ayı kişi başı fiyatı 190 TL.'den başlıyor.

8- Concorde De Luxe Resort:

Farklı konseptiyle geniş bir alan üzerinde misafirlerini ağırlayan tesiste, çocuklu ailelerin tüm konforu düşünülerek dizayn edilmiş 'Family De Luxe Suite' odaları bulunuyor. Odalarda ara kapı ile ayrılan bir yatak odası, bir oturma odası ve kayar kapılarla ayrılmış bir çocuk yatak odası bulunuyor. Çocuklarınızın damak zevki düşünülerek hizmet veren food court'da hamburger, cheeseburger, döner, kumpir, salata çeşitleri, makarna, mantı gibi yiyecekler bulunuyor. Tecrübeli mini club animatörleri eşliğinde eğlenceli spor olanakları, havuz oyunları, yarışmalar ve çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri aktivitelerin yer aldığı Dombo Mini Club hizmet veriyor. Strike bowling salonu, bowling ve bilardo hizmeti de sunulan imkanlar arasında yer alıyor. Mayıs ayında otelde kişi başı konaklama fiyatları 185 TL.'den başlıyor.

9- Voyage-Sorgun:

Otel, çocukların rahatı ve eğlencesi için eksiksiz hazırladığı 'Çocuk Köyü'nde / Vogi Çocuk Kulübü 10.00-12.30 ve 15.00-18.00 saatleri arasında sinema saati, oyunlar, dondurma saati, özel animasyonlar, özel doğum günü partileri gibi aktiviteler düzenliyor. Ayrıca çocuk parkı, 2 adet çocuk havuzu, uyuma odası, oyun odaları, öğle-akşam yemeği verilebilen özel çocuk büfesi, mini disco, profesyonel ve animasyon ekibi ile yönetilen çocuk köyü (04-12 yaş grubu için) bulunuyor. Bunların yanı sıra aquapark, go-kart, bowling ve lunapark bölümleri oldukça fazla ilgi çekiyor. Tesiste 13-15 yaş grubu da unutulmamış... Kendi yaş gruplarıyla bir araya gelebilecekleri, aktivite ve eğlencelerin yapıldığı 'Teenager Kulübü' faaliyet gösteriyor. Ayrıca ara kapılı aile odaları, ücretli olarak bebek bakıcısı hizmeti de mevcut. Otelin mayısta kişi başı konaklama ücreti 120 TL.'den başlıyor.

10- Calista Luxury Resort:

Antalya Belek'te doğanın ve denizin bütünleştiği, fıstık çamlarıyla kaplı ormanın içinde 120.000 m² alanda yer alan tesis, özel mimarisi ve sunduğu hizmetlerle aileleri ağırlıyor. Konforlu bir şekilde tasarlanmış dubleks aile odalarında 1. katta oturma odası, duş kabinli banyo, balkon, oturma odasında yatağa dönüşebilir iki adet konforlu koltuk, 2. katta yatak odası, küvetli, duş kabinli ve tuvaletli banyo bulunuyor. Tesiste, tüm aile fertleriyle eğlenmek isteyenler için aile olimpiyatları, en iyi aile yarışması, size özel shuffle board gibi aktiviteler düzenleniyor. Çocukların daha keyifli vakit geçirmeleri için ayrıca rüzgar sörfü, banana, paraşüt, jet ski gibi su sporları ve play station, internet, bilgisayar oyunları, langırt, air hokeyi ve bowling sunuluyor. Gündüzleri su kaydırakları, gündüz animasyon ve turnuvaları ile değişik aktivite ve sportif faaliyetleri, geceleri de animasyon ekibinin hazırladığı zengin şov, canlı müzik performansları ve disko gecesi tatilinizi unutulmaz kılıyor. Otel, mayıs ayında 260 TL.'den başlayan kişi başı, gecelik fiyatlarla konuklarını ağırlıyor.