Fiziksel sorunlara doğal çözümler !

Fiziksel sorunlara doğal çözümler !
Güncelleme:

Diş çürüğü, saç dökülmesi, sürekli hıçkırık, morluklar ve daha bir çok probleminize çözüm buluyoruz.

Eczaneler yerine marketlerde, manavlarda satılıyorlar, lezzetleri yerinde, üstelik yan etkileri de yok! Kendi basit, ama yaşattığı sıkıntı büyük olan belli başlı sorunlarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Saçlarınız dökülüyor:

İlacı: 1 porsiyon biftek

Araştırmalar yağsız etlerin saçların dökülme sürecini ve kelleşmeyi yavasşlattığını ortaya koyuyor. Besin uzmanlarına göre, bunun nedeni etin içerdiği çinko. Kırmızı ete düşkün bir kişiyseniz, size tavsiyemiz yağlı etler, köfte, hamburger gibi çeşitler yerine, etin en yağsız yerinden yapılan biftekleri tercih etmeniz.

Dişleriniz çürüyor:

İlacı: 1 fincan çay

Çay içmenin diş çürümelerini önlemede etkisi büyük, çünkü çay doğal ve zengin bir florid kaynağı, hani şu diş macunlarında bulunan madde. Çay ayrıca bol miktarda polifenol içeriyor ki, bu madde de besinlerin dişlere yapışmasını önlüyor. Her yemekten önce içeceğiniz bir fincan çay, Teflon etkisi yaratacak ve dişlerinizin kolayca çürümesini önemli ölçüde engelleyecek.

Sık sık hıçkırık tutuyor:

İlacı: 1 tatlı kaşığı şeker

Hiçbir sey sizi hıçkırığınızın geçmesini sağlayacak kadar korkutmuyorsa, size başka bir önerimiz var: 1 tatlı kasığı şekeri dilinizin altına dökün. Tıpkı hıçkırığın nasıl oluştuğunun tam olarak bilinmemesi gibi, şekerin de nasıl etkili olduğu bilinmiyor. Var olan teoriyse, şeker granüllerinin boğazdaki sinirleri hafifçe uyarması ve böylece hıçkırığı kesmesi.

Tansiyonunuz yüksek:

İlacınız: 1 bardak portakal suyu

Tükettiğiniz kalsiyum ve potasyum miktarları, tansiyonunuzu etkili biçimde düşürüyor. Minerallerse, böbreklerinizi yüksek sodyumdan koruyor ki, bu da yüksek tansiyonun başlıca sebeplerinden birisi. Taze sıkılmış portakal suyu, C vitamininin yanı sıra, mükemmel bir potasyum ve kalsiyum kaynağı.

Daima ince kalmak:

İlacı: 1 kup vanilyalı dondurma

Süt ürünlerindeki kalsiyum, sadece kemik ve dişlerinizi sağlam tutmakla kalmaz, aynı zamanda inceliğinizi korumanıza da yardımcı olur. Nasıl mı? Vücudunuz 'kalsitrol' adı verilen ve eksikliği yağların depolanmasını kolaylaştıran bir hormon üretir. Kalsiyum da kalsitrol eksikliğini önler.

Morluk ve çürükler:

İlacı: 75 gr haşlanmış sebze

Bol bol haşlanmış sebze tüketmenin, romatizma ve eklem ağrılarına karşı etkili bir ilaç olduğunu Eski Yunanlılar biliyor ve kullanıyormuş. 330 deneğin kullanıldığı bir deneyde ise, sebze ağırlıklı beslenenlerin, sebze tüketmeyenlere göre eklem problemleri yaşama risklerinin yüzde 75 daha az olduğu kanıtlanmış. Sebzelerin haşlanmış olması da, hücre duvarlarının daha yumuşak olmasını ve vücudun besleyici maddeleri daha kolay emilmesini sağlıyor.

Bağırsaklarınız bozuldu:

İlacı: 1 ya da 2 bardak şarap

Reçetesiz olarak satın alabileceğiniz birçok diyare ilacının ana maddesi 'bizmut subsalisilat'. Bu madde, hem kırmızı, hem de beyaz şarapta bol miktarda var. Yapılan araştırmalara göre, böyle durumlarda 1 bardak sarap içmek, 1 doz diyare kesici ilaç almakla aynı etkiyi yaratıyor. Bizmut bileşimi bağırsaklarda bulunan ve sizi hasta eden bakterileri öldürüyor ve diyare tedavisinde etkili oluyor.