Trend: File çorap

Trend: File çorap
Güncelleme:

Yanlış duymadınız! File çoraplar hayatımıza geri dönüyor.

File çoraplar bu sezon ön plana çıkarak moda dünyasında en trendler arasına girmeyi başarıyor. Özellikle 2017 sezonunda gözümüze fazlasıyla çarpan file çorap modası küçük fileli modellerinden en büyük fileli modellerine kadar göz dolduruyor. 

Peki, file çorapları kombinlerimizde nasıl uygulayabiliriz? İşte cevapları… 

File çorap denilince aklınıza hemen postallar veya yüksek topuklular mı geliyor? Seksi bir görünüm sağlayan file çoraplar, değişen moda anlayışıyla birlikte cool ve asi kombinlerle de buluşuyor. Yırtık jean modelleri, mini etekler ve şortlar ile kombinlenen file çoraplar spor ayakkabılar, streç çizmeler ile de tamamlanabiliyor.

unnamed-(1)-012.jpg

File çorap modelleri bu sezon pantolon çorabı formunda da karşımıza çıkıyor. Pantolon çorabı şeklindeki file çorapları, makosen ayakkabılar, spor ayakkabılar ve topuklu ayakkabı modelleriile kombinleyebilirsiniz. Bu şekilde  file çorapların kadınsı görünümünü azaltarak sokak modasına daha uygun hale getirmiş olursunuz.

File çorap ile giyeceğiniz kıyafet kombinlerinden daha önemli olan bir konu daha varsa o da file çorabın bacak yapısına göre seçimi... Kısa ya da kalın bacaklara sahipseniz daha küçük fileli çorapları tercih etmeniz gerekmektedir. Böylece bacaklarınızı daha uzun ve ince gösterebilirsiniz. Uzun ya da ince bacaklara sahipsiniz dilerseniz küçük dilerseniz büyük fileleri tercih edebilirsiniz.

Mecrea.com