Toplantı salonları neden önemli?

Toplantı salonları neden önemli?

Toplantılarınızı ofis dışında prestijli bir yerde yapmanız firmanıza ve size artı bir değer katıyor...

5 ve üstü çalışanları olan şirketler müşteri buluşmaları, konferanslar, büyük seminerler için genellikle otellerin toplantı salonlarını kullanıyorlar. Bugün İstanbul’da  şehrin göbeğinde ekonomik bütçelerle saatlik, günlük  ve haftalık salon bulmak nerdeyse imkansız!

Peki şirketler neden toplantı salonlarını tercih ediyor?

Ofis ortamı dışında toplantı yapmak ve müşterilerinizi özel bir atmosfer içinde karşılamanın avantajlarını yaşamak günümüz iş hayatının seçkin tercihleri arasındadır. Toplantılarınızı ve etkinliklerinizi ofis dışında prestijli bir yerde yapmanız firmanıza ve size artı bir değer katar!

Beyoğlu Taksim Pera’da  yer alan  Troya Hotel Tepebaşı ve İstanbul’un en eski semtlerinden Balat’ta faaliyet gösteren Troya Hotel Balat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özserin, özellikle kobiler tarafından toplantı salonlarının neden tercih edildiğini şu şekilde anlatıyor:

Kurumsal toplantıların gerçekleştiği mekânlar itibarınıza katkı sağlıyor!

Asırlık binalar, camiler, kiliseler, sinagoglar çan ve ezan seslerinin birbirine karıştığı Taksim Pera, 24 saatini canlı yaşayan kültür, alışveriş ve eğlence merkezidir. Troya Oteli işte bu merkezde, Taksim`e 300 metre, İstiklal Caddesine 50 metre uzaklıkta, İstanbul`un her noktasına en hızlı ulaşım için en iyi konumda yer alıyor.

Kaliteli ve yüksek teknoloji ile donatılmış cihazlar

Kaliteli ve ileri teknoloji ile donatılmış cihazları satın almak sürekli toplantı organizasyonu yapmayan firmalar için oldukça yüksek maliyetlidir.  Toplantı salonlarını kiralayarak bu maliyetlerden kurtulabilir, dilediğiniz sunumu istediğiniz süre aralığında en ileri teknoloji ile donatılmış cihazlarla yapabilirsiniz.

Yeme – içme kolaylığı

Ofisinizde yemek veya kokteyl verseniz, daha maliyetli olması bir yana her taraf kirleneceği için bir de temizlik sorunu ile karşılaşırsınız. Oysa toplantı salonlarında fuaye alanlarında minimum maliyetle yeme-içme sorununu çözebilirsiniz.

Troya Hotel toplantı salonlarının özellikleri neler?

Her türlü toplantı, seminer, konferans ve resepsiyon hizmetleri için tiyatro salonu düzeninde 50 kişi kapasiteli Troya Hotel toplantı salonu, akıllı tahta, projeksiyon cihazı, kablosuz internet bağlantısı gibi tüm teknolojik olanaklarıyla hizmet veriyor.

Toplantıdan sonra ünlü Sürreyya Teras’ta Boğaz ve Haliç manzarası eşliğinde yemeğinizi yiyin!

Süreyya Teras`ta zengin açık büfeden Boğaz ve Haliç manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabilir, Türk, Ortadoğu ve dünya mutfaklarından lezzetlerle öğle veya akşam yemeklerinizi yiyebilir, geceleri birbirinden değerli sanatçıların müzikleri eşliğinde eğlenebilirsiniz. Ayrıca özel günlerinizi de Süreyya Teras`ta kutlayabilirsiniz.

Toplantı yorgunluğunu spor salonunda atın!

Toplantılarınız ve etkinliğiniz sonrasında formunuzu korumak ve spor yapmak için Troya Hotel’inin sağlık kulübü 24 saat hizmetinizde. Otel içindeki spor salonu, her türlü kardio ve ağırlık egzersizlerinizi yapabileceğiniz son sistem cihazlar ve ağırlıklarla donanmış durumda. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz sauna da sağlık merkezi bünyesinde faaliyet gösteriyor.