Tarık Bey’den dudak uçuklatan teklif

Tarık Bey’den dudak uçuklatan teklif
Güncelleme:

Kördüğüm, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00'da Fox TV'de...

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştıkları, yönetmenliği Gökçen Usta’ya ait ‘Kördüğüm’, 9 Haziran Perşembe, saat 20.00’de, 23. bölümüyle FOX’ta.

Eylül’ü Ali Nejat’ın evinde gören Naz, Ali Nejat’ın açıklama yapmasına izin vermeden oradan ayrılır. Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. Ancak elinde büyüyen Murat’ın bu düşmanlığının sebebini merak eder. Enver Bey, bu sırrı çözmek için Murat’ın kasasında sakladığı sırlara ulaşır. Burada, Ali Nejat’ı da mahvedecek bir belge vardır.

Bugüne kadar Ali Nejat’ın, Murat hakkındaki uyarılarını dikkate almayan Tarık Bey ve Feyza şimdi durumu yeniden değerlendirmek zorundadır. Bu sırada Tarık Bey, Enver’in karşısına çıkar ve ona hisseleri geri vermesi karşılığında dudak uçuklatan bir teklifte bulunur. Feyza için bu teklifi öğrenmek tam anlamıyla bir yıkım olur.

Genco’nun aşk itirafına sinirlenen Gökçe, Emre’nin peşinde olduğundan habersizdir. Gökçe’yi yalnız yakalayan Emre onu partinin yapıldığı evde bir odaya kapatır. Emre başka bir yüzünü göstermektedir ve Gökçe’nin yardım çığlıklarını duyan kimse yoktur…