Fashion duvar desenleri...

Fashion duvar desenleri...
Güncelleme:

Renkler ve dekorasyonun yaşam için önemini bilen Marshall, Türkiye'de bir ilke daha imza atıyor.

Marshall'ın Mayıs ayı içinde piyasaya sunacağı Fashion Duvar Desenleri, duvarlara hareket katarken, yaşam alanlarına da eğlenceli ve yaratıcı bir seçenek getiriyor.

Kış soğuklarının bitip yazın ılık rüzgarlarının başladığı bugünlerde evler de değişime ayak uyduruyor. Eskinin bahar temizliği günleri, artık kendini baharda yenilenmeye bırakıyor. Birçok insan, baharın gelişini yaşam alanlarını ve dekorasyonlarını değiştirerek karşılıyor. Ev duvarları da dekorasyonun önemli bir parçası haline geliyor.

Marshall'ın Mayıs ayı içinde tüketicilerin beğenisine sunacağı Fashion Duvar Desenleri, dekorasyon ve renk seçimi konusunda zorlananlar için son derece önemli bir kolaylaştırıcı ve alternatif olma amacını güdüyor. Fashion Duvar Desenleri, duvarı dekorasyonunun bir parçası olarak düşünenler için ideal çözümler sunuyor.

Duvar renginin değiştirileceği odalardaki eşyalar, odanın baktığı yön ve ışık miktarı renk seçimi konusunda belirleyici etkenler. Marshall, Fashion Duvar Desenleri ile dengeli bir düzen için istenen renklerin farklı tonları ile kombinasyonlarını bir araya getiriyor ve işleri kolaylaştırıyor.

Mekana göre renk seçimi
Renklerin yaşamımızdaki önemini bilen Marshall, salon ve oturma odası gibi mekanlar için doğal renkler öneriyor. Bu mekanlarda genelde sakin aktiviteler gerçekleştirildiği için dikkat çekecek kontrastlara yer verilmemeli. Marshall, 2009 yılında salon ve oturma odaları için Marshall içcephe renk paletinden Kumbeji, Vanilya Çiçeği ve Mum Işığı'nı tavsiye ediyor.

Yemek odası duvarlarında kullanılacak doğal ve meyveleri andıran renkler, mutlu, sıcak ve davet edici bir atmosfer yaratıyor. Marshall, 2009'da yemek odaları için Vanilya Çiçeği, Karamela ve Lila'yı öneriyor.

Yatak odası herkes için rahatlık ve sakinlik kelimelerini çağrıştırıyor. Bu yüzden Marshall, sert kontrastlar ve ağır renkler yerine yumuşak renkleri tavsiye ediyor. Marshall, içcephe renk paletinden seçilecek Güz Gülü, Ortanca ve Kum Beji'ni 2009 yatak odalarına rahatlık ve sakinlik katıyor.

KEY Showroom'dan renk yardımı
Marshall'ın 2007 Temmuz ayında İstanbul'daki Fener Kalamış Caddesi'nde faaliyete geçirdiği Marshall KEY (Kendi Evini Yarat) Showroom, tüketicilere dekorasyon ve dekorasyonda renk kullanımı ile ilgili ihtiyaçları konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Sektörde bir ilk olan KEY Showroom, yaşam alanlarını kişinin beğenisine uygun şekilde renklendirmek ve kişiliğinin bir parçası haline getirebilmek için düzenlenmiş bir estetik merkezi olarak tanımlanıyor. KEY Showroom, deneyimli iç mimarlardan renk ve rengin dekorasyonda kullanımı hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti, hangi rengin eşyalarla daha uyumlu olacağının belirlenebileceği renklendirme programları ve ücretsiz keşif gibi birçok hizmet sunuyor.

KEY Showroom'da ayrıca, Marshall Boya Eğitim Sertifikası ve ferdi kaza sigortasına sahip ustalar ve bayi temini ile renklerin makyaj, dekorasyon, giyim gibi çeşitli alanlarda kullanımı konusunda bilgiler paylaşılarak renk bilincini artırıcı moda ipuçları da veriliyor.

Satış amacına yönelik hizmet vermeyen Marshall KEY Showroom'da yaşam alanlarını kişilerin beğenisine uygun şekilde renklendirmek ve kişiliğinin bir parçası haline getirmek için danışmanlık veriliyor. Dekorasyon ve renk seçimi konusunda danışmanlık isteyenler için, hangi rengin eşyalarıyla daha uyumlu olduğunu belirleyebilen renklendirme programlarıyla hayallerindeki renk ekrana yansıtılıyor.

KEY Showroom hizmetleri
Renk ve Dekorasyon Danışmanlığı: İstediğiniz takdirde, evinize, stilinize ve kişiliğinize uygun renkler uzman eller tarafından size özel olarak seçiliyor. Son moda renk trendleri, son moda dekorasyon yönelimleri ile birleştirilerek evinize istediğiniz görünüm kazandırılmasında Marshall KEY Showroom danışmanınız oluyor.

1001 Renkten Sınırsız Renk Seçeneği: Doğanın binlerce rengini bir arada bulabileceğiniz 1001 Renk koleksiyonlarından birinde siz de zevkinize uygun rengi bulabilirsiniz. Türkiye'de benzeri olmayan 256 Renklik Colorwall özel Renk Koleksiyonu, yılın renk trendlerini sunan Renk Rehberi Koleksiyonu, trend renklerin dekorasyonda farklı zenginlikleri nasıl getireceği hakkında ipuçları sunan KEY Dergisi koleksiyonları ve Kırçiçekleri, Müzik gibi diğer özel koleksiyonlardan biri mutlaka ihtiyacınızı karşılayacak.

A4 Renk Kartları: A4 kağıt ölçüsünde gerçek boya ile uygulanmış renk kartları ile seçtiğiniz rengi duvarınızda önceden görmeniz ve denemeniz mümkün.

Boyama Duvarı: Sizler için hazırlanmış küçük renk numunelerini Boyama Duvarı'nda deneyip renginize karar verme şansınız artık elinizde.

Numune Temini: KEY Showroom, beğendiğiniz rengin numunesini ücretsiz olarak elde etme ve evinizde uyguladıktan sonra karar verme şansını da veriyor.

Renk Okuyucu: Beğendiğiniz herhangi bir rengi getirdiğinizde özel renk okuyucu sayesinde Marshall rengi olarak karşılığını hemen öğrenebiliyorsunuz.

İç Mimari Destek: Marshall KEY Showroom'da, ücretsiz uzman içmimar görüşü almak da mümkün. Evinize özel şartlarda sadece boya renginin seçiminde değil, diğer dekorasyon malzemelerinin mobilyalarınız, döşemelik kumaşlarınız, perdeleriniz, halılarınız, aydınlatmalarınızın bir konsept dahilinde dizayn edilmesi için destek alabilirsiniz.

Proje Konsept Desteği: Renklendirme alanında her türlü teknolojik desteği Marshall KEY Showroom'dan alabilirsiniz.

3D Mimari Uygulama Programları: İster projenizi getirin, isterseniz arzu ettiğiniz tasarımı kağıda yansıtın... Evinizi seçtiğiniz renkler ve dekorasyonda kullandığınız objelerle üç boyutlu olarak önceden görme ve karar verebilme şansı artık elinizde.

Colurizer2 Renklendirme Programı: Evinizin ister CD ile, ister tarayıcıdan okutarak veya isterseniz cep telefonuyla çektiğiniz fotoğraflarını getirebilir, Colurizer2 modülü yardımıyla Marshall renkleriyle boyanmış hallerini görebilirsiniz.

Kendi Evini Yarat Dekorasyon Modülü: Seçtiğiniz boya renginin sektörde var olan dekorasyon firmalarının ürettiği koltuk kumaşları, perdeler ve birçok tamamlayıcı dekorasyon unsurlarıyla uygunluğunu da test edebilirsiniz.

Boya & Uygulama Hizmeti: Seçtiğiniz rengin sizin ihtiyaçlarınıza göre evinizde uygulanacağı ürünün seçiminde de Marshall KEY Showroom size yol gösteriyor. Marshall ürün gamındaki tüm ürünler hakkında Showroom'dan bilgi alabiliyorsunuz.

Ücretsiz Keşif Hizmeti: Marshall Showroom'dan yönlendirilen KEY Ustaları, boyama işlemi yapılacak adreste doğru ve sağlıklı bir boyama işlemi için yapılması gerekenleri tespit ederek sizleri maliyetler hakkında bilgilendiriyor. Hem de hiçbir servis bedeli talep etmeden...

Bayi & Usta Temini: Artık duvarlarınızın boyanması için güvenilir ve yetkin bir usta aramak zorunda değilsiniz. Marshall KEY Showroom bu görevi de sizin için üstleniyor.

2 Yıl Garanti: Marshall KEY Showroom aracılığı ile sisteme dahil usta ve bayiler tarafından boyanan evlerde yapılan uygulama işlemleri 2 yıl garanti altında.

1 Yıl Konut Sigortası: Marshall KEY Showroom aracılığı ile sisteme dahil usta ve bayiler tarafından evlerini boyatanlar, boyama işlemi anında oluşabilecek hasarları da kapsam dahiline alan 1 yıl geçerli konut sigortasına sahip oluyor.

Ferdi Kaza Sigortası: Evinizi özenle boyayan ve Marshall KEY Ustası kimliğine sahip eğitimli ustanız da Marshall referansı ve güvencesinde. Ferdi kaza sigortası ile evinizde çalışan ustanın sağlığı da garanti altında...

Marshall KEY Showroom, İstanbul Fener Kalamış Caddesi'nde, Çınar Apartmanı No 51'de hizmet veriyor. KEY Showroom'un telefon numarası ise 0216 337 47 70...