Neşeli Tatlar Evi küçüklerin gözdesi oldu

Neşeli Tatlar Evi küçüklerin gözdesi oldu
Güncelleme:

Bugüne ne yemek isterdiniz ? Cici kızlar pastası, filli pasta ya da ördekli pasta...

Neşeli Tatlar Evi'nin hikayesi iki yumurcağın annelerinden pasta yapmasını istemeleriyle başladı. Sema Güzel, uzun seneler özel sektörde yoğun şekilde çalışmış, kek yapmayı bile bilmeyen bir anneydi ama çocuklarının isteğini yerine getirmek için denemeler yaptı, okudu, araştırdı. Hatta bu işten öyle büyük bir keyif aldı ki pastacılık kursuna gittikten ve kendisini bir süre daha geliştirdikten sonra hobisini işe çevirmeye karar verdi.

Doğum günü partileri için yaptığı pastalar, süslü mini kek ve kurabiyeler küçükleri çok heyecanlandırıyor ve Sema Güzel yaptığı işi şu şekilde açıklıyor:

'Çalışmalarımın hem göze hem de damağa hitap etmesi için çok özen gösteriyorum. Çocuklar öylesine dürüst eleştirmenler ki hazırladığım ürünleri coşkuyla kapışıp iştahla yediklerinde amacıma ulaştığımı anlayabiliyorum ve bundan büyük keyif alıyorum.'

Neşeli Tatlar Evi'nde sadece çocuklara yönelik değil, yetişkinlerin özel günleri ve şirket organizasyonları için de çalışmalar yapılıyor.

Ev yapımı olan ürünlerin süslemeleri, kişinin özelliklerine ve sevdiği şeylere göre özel olarak tasarlanabiliyor. Ürünlerini cazip fiyatlarla sunan Neşeli Tatlar Evi, butik çalışmaların ekonomik açıdan daha ulaşılabilir olmasını amaçlıyor.

www.neselitatlarevi.blogspot.com
neselitatlarevi@gmail.com

Neşeli Tatlar Evi küçüklerin gözdesi oldu - Resim : 1