Super yeni koleksiyonu ile Türkiye'de !

Super yeni koleksiyonu ile Türkiye'de !
Güncelleme:

Dünyanın en sevilen gözlük markası “Super”, farklı modelleri ve tasarımcı iş birlikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Super, Andy Warhol’un 1957 yılında çizdiği eskizlerden ilham alarak yarattığı yeni koleksiyon ile gözlük severlerin kalbini bir kez daha fethetmeyi başardı.

Andy Warhol’un kariyerinin başında bir gazete için çizdiği gözlük modelleri, 50’li yılların kadın figürünün avangard, şık, gizemli ama aynı zamanda Andy Warhol kadınının da renkli, cool ve şımarık özelliklerini yansıtıyor. Özellikle çerçeve şekillerinde yenilikçi, sıradışı ve özel bir tarz yaratan sanatçı, BabyBaby, Nicolou, Velvet Darling ve Ultracandy adında 4 farklı ikonik gözlük modelini günümüze taşıyor.

Dünyanın en kaliteli lens markası “Carl Zeiss” gözlük camları ile üretilen el yapımı “RETRO SUPER FUTURE” modelleri, degrade camlar, farklı tasarımlar; desenli ve alışılmışın dışındaki deri, suet çerçeve ve çerçeve desenleriyle uyumlu kutuları ile gözlük tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

Beyonce, Rihanna, Katy Perry, Kanye West, David Beckham ve Lady Gaga gibi dünya starlarının favorisi olan SUPER güneş gözlükleri, Türkiye’de de kısa sürede geniş kitlelerin beğenisini kazanarak 50’nin üzerinde seçkin satış noktasıyla kalite ve şıklığı bir arada arayanlara birbirinden farklı tasarımlar sunmaya devam ediyor.