Sosyetenin dekorasyon zevki Murat Erat’a emanet !

Sosyetenin dekorasyon zevki Murat Erat’a emanet !
Güncelleme:

Dünya jet sosyetesi, dekorasyonunu Asortie Mobilya’ya yaptırmış...

Murat Erat 33 yaşında. Sivas’tan İstanbul’a göçmüş bir ailenin ikinci kuşak temsilcisi. Henüz genç yaşına rağmen dünyaca ünlü politikacıların, iş adamlarının ve sanatçıların evini sil baştan yeniden döşüyor.  Öyle ki; Michael Jackson dahi evini Asortie ürünleriyle döşemiş! Vefat ettiği ihtişamlı yatak odası takımını Asortie Mobilya’ya yaptıran Michael Jackson, aynı zamanda evinde bulunan sinema odası ve müzik odasının dekorasyonunu da yine Asortie Mobilya’ya yaptırmış.

İki üniversite mezunu mobilyacı: Murat Erat

Dünya jet sosyetesinin en çok konuştuğu Türklerden biri olan Murat Erat 1981 İstanbul doğumlu. Aslen Sivaslı olan bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünya geldi. İlköğretim ve ortaöğretimi İstanbul’da tamamlayan Murat Erat Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Erciyes Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuş. Mezun olduktan sonra özel sektörde birkaç büyük firmada yöneticilik yapan Murat Erat aile mesleği mobilyacılığa geri dönmüş.

Gerisini Murat Erat’tan dinleyelim: “Çocukluğumdan gençliğime kadarki süreç mobilya üretim atölyelerinde geçti. Mobilyanın üretim, satış, ihracat gibi tüm aşamalarını birebir yaşadım, mobilya bizim aile mesleğimiz. Üniversitede bu işin pazarlamasını ve ihracatını öğrendim, sonra özel sektör deneyimlerimle iş yapabilme kabiliyetimiz gelişti. Bugün Asortie Mobilya markamızda 30’u aşkın ülkeye ihracat yapıyoruz.” dedi.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan Murat Erat tipik bir koç burcu erkeği. Sermaye piyasası, borsa, ekonomi, öğrenim teknolojileri ve yazılım konularının özel ilgi alanları olduğunu söyleyen Murat Erat Türkiye’yi yabancılara tanıtmayı, dünyada güçlü bir Türkiye imajının oluşmasına katkıda bulunmayı çok sevdiğini ve kendine vazife edindiğini söylüyor.

İyi bir koleksiyoner olan Murat Erat, doğayı da çok seviyor. Ayrıca fırsat buldukça fotoğraf çekiyor ve yeni yerler keşfediyor. En büyük meraklarından biri de klasik otomobiller.

Klasik saray mobilyaları tasarlayan ve üreten Asortie Mobilya markası ile birçok ülkenin devlet başkanlarının, politikacıların, sanatçı ve iş adamlarının VİP salonlarını dekore ediyor. Ünlü İtalyan Mimarı Anacletto Mariani ile ortak çalışmalar yapan Asorti Mobilya, İtalyan, İspanyol, Arap ve Türk motifleri ile tasarladığı mobilyaları ile yaşam mekânlarına zengin bir zarafet kazandırıyor.

Yaptığı başarılı arge çalışmaları ve teslim ettiği çok sayıda lüks projeler ile adından bahsettiren ve kısa sürede dünyanın bilinen mobilya markası haline gelen Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, başarılarını, gelişime açık, çözüm odaklı çalışan, başarıyı seven uyumlu bir ekip olmalarına borçlu olduklarını söyledi.

Asortie Mobilya’nın 9 maddelik değişmez ilkeleri olduğunu söyleyen Murat Erat, bunları şöyle özetledi.

1. Mükemmele odaklan, gerisi kendiliğinden gelir. 
2. En iyisi tek bir işi en iyi şekilde yapmaktır.
3. Farkını Yitiren Farksızlaşır.
4. Hızlı, yavaştan iyidir.
5. Müşteri ile empati kurmak, onu da emeğe ortak etmek gerekir.
6.Standart üretim değil, kişiye özel üretim.
7. Satış son halka değildir! En önemlisi atış sonrası hizmettir.
8. Sadece harika olmak yetmez.
9. Önceliğimiz maddiyat değil, müşteri sevgisidir.