Sonbahar gelinleri için göz alıcı tasarımlar

Sonbahar gelinleri için göz alıcı tasarımlar
Güncelleme:

Oleg Cassini, sonbahara çok yakışan çarpıcı, göz alıcı ve romantik tasarımları ile gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Bu yıl düğün sezonu sonbahar sonuna dek sarkıyor. Eylül, ekim ve kasım aylarında evlenecek gelin adayları hazırlıklarını çoktan yapmaya başladı. Sonbahar gelinleri, hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için Oleg Cassini’nin ara koleksiyon ile daha da genişleyen koleksiyonuna göz atabilirler. Mağazalarda sezon başından beri yer alan parçaların yanı sıra, ilk kez görücüye çıkan yepyeni modelleri de görebilirler. 

1469604176_olegcassini2016_5678.jpg

Her yaştan ve her stilden kadının, hayatının en göz alıcı gününde tam da istediği gibi mükemmel görünmesini sağlayan Oleg Cassini, sonbahar gelinlerinin de hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Oleg Cassini, ara koleksiyonlar ile daha da genişleyen gelinlik koleksiyonlarında her biri rüya gibi 200’den fazla modele yer veriyor. Bu tasarımlar arasında hem dünyadaki son trendleri yakalayan, hem de klasiklerden vazgeçemeyenleri memnun edecek parçalar bulunuyor.

1469604178_olegcassini2016_5595.jpg

Çarpıcı, göz alıcı ve romantik silüetler

Özellikle sonbahar aylarındaki düğünlere çok yakışacak gelinlikler içerisinde yaka ve sırt kısmına gerek tüller ve işlemelerle illüzyon efekti kazandırılan, gerekse çok şık dantellerle hareket katılan modeller yer alıyor. Cepli ve kemerli modeller bu yılın trendlerine en zarif şekilde dokunuyor. Oleg Cassini’nin koleksiyonlarında son birkaç yıldır yer alan ve çok beğenilen 3 boyutlu çiçek aplikeler ve göz alıcı bezemeler yine ön planda. Etekleri dantellerle süslü, bedeni tül, tül organze ve şifon kumaşlarla tamamlanan A kesim ve balo kesim modeller, sonbahara uygun çarpıcı ve romantik silüetler yaratıyor. Özellikle derin V yaka tasarımlarda İspanyol tarzı danteller oldukça ön planda. Düşük omuzlu, dantel truvakar kollu ya da uçuk toprak tonlarındaki modeller de sonbahar düğünlerine farklı bir dokunuş yapmak isteyen gelin adaylarını bekliyor.

1469604180_olegcassini2016_5498.jpg

200’den fazla model, sadece sizinle ilgilenen stil danışmanları

Oleg Cassini mağazalarına randevu alarak gittiğinizde, o saatler içerisinde yalnızca sizinle ilgilenen stil danışmanları en doğru seçimi yapmanıza yardımcı oluyor. İnternetten randevu alan gelin adaylarına yüzde 10 indirim uygulanıyor. Stil danışmanları vücut tipinize uygun modellerin belirlenmesinden tutun, gelinliğinizle uyum sağlayacak taç, duvak, ayakkabı gibi detayların seçimine kadar birçok konuda önerilerini sunuyor.

1469604185_olegcassini2016_5531.jpg

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Oleg Cassini sayesinde tüm dünyadaki kadınlar hayallerindeki tasarımları en hızlı şekilde ve uygun fiyatlarla gardırobuna ekleyebiliyor.

1469604185_olegcassini2016_5551.jpg