Soğuk havalar kadınları online alışverişe yönlendirdi

Soğuk havalar kadınları online alışverişe yönlendirdi

N11.com, Türk kadınının online alışveriş haritasını çıkardı.

Alışverişin uğurlu adresi n11.com verilerine göre kadınlar sırasıyla tablet bilgisayar, fotoğraf makinası ve özel tasarım ayakkabıya rağbet gösterirken, en çok soğuk kış aylarında online alışveriş yaptı.

10 farklı kategoride milyonlarca ürün çeşidi ve yenilikçi çalışmalarıyla kısa sürede hızlı ve istikrarlı bir büyüme gösteren e-ticaret platformu n11.com,Türk kadınının online alışveriş haritasını çıkardı. Verilere göre kadınlar en çok tablet bilgisayar, parça TL yükleme, fotoğraf makinası, özel imalat ayakkabı, beyaz eşya ve iphone kılıfı satın alıyor. n11.com’da kadınların yaptığı online alışverişin büyük bir bölümü kış mevsiminde gerçekleşti.

Kışın Online Alışverişe Talep Artıyor

Araştırma sonuçlarına göre, Türk Kadını en çok kış aylarında alışveriş yapıyor. Aralık, Ocak ve Şubat aylarında online alışverişe yoğun ilgi gösteren kadınlar, sonbahar mevsiminde de internetten alışveriş yapmaya devam ediyor. Gün içinde en çok 13:00-14:00 saat aralıklarında internetten alışveriş yapan kadınların, sabah saatlerinde alışveriş yapmayı tercih etmedikleri araştırmanın bir diğer sonucu.

İstanbul ve Ankara Online Alışverişte Önde

Türkiye genelinde kadınların alışveriş alışkanlıklarını ortaya koyan n11.com, online alışverişin en çok İstanbul’da yaşayanlar tarafından gerçekleştirdiğini ortaya koydu. Online alışveriş yapan illerde İstanbul’un hemen arkasından Ankara geldi. İzmir, Adana ve Bursa ise online alışverişin yoğunlaştığı diğer iller olarak kaydedildi.