Canlı ve yenilenmiş bir cilt için yeni çözümler!

Canlı ve yenilenmiş bir cilt için yeni çözümler!
Güncelleme:

Canlanmış bir cilt için Oriflame yeni adımlar atıyor ve Swedish Spa Sea'i evlerinize getiriyor.

Oriflame Kozmetik, evinizin konforunda uygulayacağınız 3 adımlı Swedish Spa Sea Algae haftalık bakımı sayesinde yazın güneşten yıpranan teninize yumuşacık bir dokunuş ile daha sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor...

Swedish Spa Sea Algae haftalık bakım seti; canlandırıcı, arındırıcı ve nemlendirici 3 adımla cildinizi canlandırıyor ve yeniliyor. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olan Swedish Spa haftalık bakım setinin içeriğindeki deniz yosunu özleri ve diğer bileşenler, cildinizi korur, nemlendirir ve yeniden mineral kazandırarak, sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Swedish Spa Sea Algae Canlandırıcı Yüz Arındırıcısı :
Yaz boyu yıpranmış cildinizi nazikçe arındırıp temizlerken, yumuşak, pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlar.

Swedish Spa Sea Algae Arındırıcı Yüz Maskesi :
Yüzünüzdeki yağ ve birikimleri arındırırken, canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü kazandırır. Cildinizi besler ve nemlendirir.

Swedish Spa Sea Algae Güzellik Bakım Serumu

Hafif, derinlemesine nemlendirici serum, cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar.


İÇERİK :
VitoAlgae Complex Denizin zenginliklerinin mükemmel bir kombinasyonu, Oriflame Bilim Adamları tarafından eşsiz komplekste birleştirildi.

Chondrus Crispus Denizin derinliklerinde yaşayan kırmızı deniz yosunu, cildi koruma, nemlendirme ve yeniden mineral kazandırma özellikleri ile bilinir.

Asparagopsis Armata Kahverengi deniz yosunu özleri cildi canlandırır, nemlendirir ve arındırır.