Yatak odanız nasıl olmalı ?

Yatak odanız nasıl olmalı ?
Güncelleme:

Bu küçük tüyolarla daha sağlıklı bir aşk ve cinsellik sizi bekliyor...

Yatak odanız sığınağınızdır. Bu yüzden bir yandan kendinizi seksi hissetmenizi sağlarken, diğer yandan kafanızı dinlemek istediğinizde sizi rahatlatacak şekilde düzenlenmiş olmalı.

Zengin antioksidanlara sahip olan siyah çikolata, endorfin salgılamanızı ve orgazmdan sonra oluşan o mutlu halinizin uzun süre devam etmesini sağlar. Bu nedenle seksten sonra kendinize vereceğiniz en iyi ödüldür. Baş ucunuzda mutlaka bir paket bulundurun.

Çarşaflarınıza düzenli olarak lavanta kokusu sıkın. Uzmanlara göre, lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliğe sahip. Böyle kokan bir yatağa girmek günün stresini üzerinizden atmanızı sağlayacak. Elbette erkek arkadaşınızın bu kokudan hoşlanıp hoşlanmadığını sormayı sakın unutmayın!

Yatağınızın veya koltuğunuzun üzerinde her zaman bir battaniye bulundurun. Bu, hem odaya sıcak bir hava katar hem de üşüyen omuzlarınızı ısıtarak sizi rahatlatır.

Yapılan bir araştırmaya göre, vücudunuz yumuşak bir materyale değdiğinde, beyniniz mutluluk artıncı dopamin hormonunu salgılıyor. Bu deneyimi yaşamak için, bulabildiğiniz en canlı renklerdeki (san, turuncu ve kırmızı gibi) battaniyeyi satın alın. Araştırmalara göre, bu renk tonları kan akışınızı hızlandırıp tahrik olmanızı da sağlayabiliyor.

Dolabınızdaki eşyalarınızın ve yapmanız gereken rutin işlerin (fatura ödemeleri gibi) üst üste yığılmasına izin vermeyin. Evinizde bu türden bir karışıklık olması ve sürekli olarak gecikmişlik hissi yaşamanız üzerinizde gerginlik yaratır ve bu gerginlik bir süre sonra seks hayatınızı olumsuz yönde etkilemeye başlayabilir.

Yalnız olduğunuz gecelerde, ışığı kapatın, yatağa girin ve uykuya dalmadan önce erkek arkadaşınızı arayın. Konuşurken sesine odaklanın. Farklı kelimelerde ses tonunun nasıl değiştiğini, konuşma nızmıj/e sesini duyduğunuzda ne hissettiğinizi düşünün.