Şimdi Aşık Olabilirsiniz !

Şimdi Aşık Olabilirsiniz !

Arzu Ebru Özağaç’ın, birbirinden güzel öyküleri bir arada topladığı kitabı ''Şimdi Aşık Olabilirsiniz!'' tüm kitabevlerinde yerini aldı.

Arzu Ebru Özağaç’ın “Beceriksiz Dişi Kuş” adlı kitabından sonra İkinci Adam Yayınları tarafından çıkarılan bu keyifli kitap \"Şimdi Aşık Olabilirsiniz!\", 86 sayfadan oluşuyor. 

Arzu Ebru Özağaç, kitabında aşkın tarifini en gerçekçi ve en güzel şekliyle anlatıyor. Özağaç kitabını kaleme alırkenki duygularını şu şekilde tarif ediyor : “ Hani yolculuklar vardır; varmak istediğiniz noktaya kadar yüreğinizin bir kuş gibi çırpındığı ya da ağır bir külçe gibi ağırlaştıkça ağırlaştığı. “Şimdi Âşık Olabilirsiniz” kırk yılın bir sırtı yolda yanlışlıkla çarpıştığınız bir yabancı gibi. Aydan ufku seyreden kızın penceresine elinizi uzatıp açarsanız sizi güzel bir yolculuğa davet ediyor.

Bazen hikâyelere konuk olup, bazen kahramanı olup, bazen de kendi yolculuğunuzda size eşlik edebilecek kahramanları tanımak isterseniz, aydan ufka bakan kızın penceresini açın. Belki de onlar, sizin kahramanlarınızın hikâyeleriyle karışacak ya da içinizde süte düşmüş karıncalar misali hikâyeleri devam edecektir.

Aşkın geçmiş, gelecek ve şimdiki zaman hâllerinde umut sever bir yolculuğa hazırsanız, “Şimdi âşık olabilirsiniz!”

Yazar : Arzu Ebru Özağaç

İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılında Aydın Atatürkçü Düşünce Derneği’nin; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” sebebiyle düzenlenen, “Türkiye’de Kadın Olmak” konulu öykü yarışmasında “Beceriksiz Dişi Kuş” adlı öyküsü ile birincilik ödülünü aldı. İlk öykü kitabı “Beceriksiz Dişi Kuş” 2012 yılında yayınlandı.

Yayınevi : İkinci Adam Yayınları
86 sayfa -2. Hamur- Ciltsiz - 14 x 20 cm
İstanbul, 2014
ISBN : 9786051286327
Sayfa sayısı : 86