Şezlongda sevgili arıyoruz

Şezlongda sevgili arıyoruz
Güncelleme:

Tatil aylarıyla birlikte sanal alemdeki aşk trafiği kış aylarına göre artış gösterdi.

Haziran ve Temmuz aylarında siteye giriş yüzde 15 artarken, trafik artışının en yoğun olduğu yerler İstanbul ve ilçelerinden sonra, Çeşme, Bodrum, Antalya, Bursa ve Balıkesir\'in turistik merkezleri oldu.  Üstelik bu bölgelerden gelen trafiğin yüzde 40\'ı Siberalem’in mobil cihazlar için oluşturulmuş uygulaması üzerinden. Yani, tatil için kıyılara koşan yerli turistler şezlong başında sevgili arıyor.

Deniz, güneş, kum üçlüsünü bir arada sunan yaz aylarının gelmesi ile birlikte Siberalem’deki aşk trafiği de hareketlendi. Haziran ve Temmuz aylarındaki site içi günlük ziyaret oranını yüzde 15 artıran üyeler, verilere göre Bodrum, Çeşme, Antalya, İzmir, Balıkesir gibi denize kıyısı olan yerlerden giriş yapıyor. 

Sadece Web üzerinde değil, mobil platform aracılığı ile giriş yapabileceğiniz Siberalem’in verilerine göre, deniz tatili yapan Siberalemkullanıcıları, mobil cihazları üzerinden de kalbinin prensini ve prensesini arıyor. Uygulama üzerinden Siberalem’e giriş ise yaz aylarında, özellikle kıyı şeridinde yüzde 40\'a kadar artıyor.

Değişen dünyanın dinamiklerine ayak uyduran kalp ritmi artık internet dünyasında ve mobil platformlarda artmaya başladı. Dolayısı ile tatil planlarını yalnız yapmak istemeyenler, sevgili arayışlarına şezlonglarda devam ediyor.