Sevgililer Günü'nde yurt dışı seyahati daha romantik

Sevgililer Günü'nde yurt dışı seyahati daha romantik

Sevgililer Günü için romantik bir hediye düşünüyorsanız yurt dışı tatili tam size göre!

Yaklaşan Sevgililer Günü için çiftlere özel yurt dışı turların daha romantik bir hediye olabileceğini belirten Derya Över; “Çiftler pahalı ve geleneksel bir akşam yemeğindense yurt dışı seyahati yapabilirler” dedi.

Cafe Tur Ürün ve Satış Direktörü Derya Över; “Sevgililer Günü’nde sevgilileri yurt dışına gönderiyoruz. Sevdiği kişiyle birlikte başka bir ülkede güne uyanmak isteyenler için bu yıl yurt dışı kesinlikle unutulmaz ve harika bir alternatif olacaktır.’’ dedi.

14 Şubat’ın Pazar gününe denk gelmesinin yurt dışı tatili için bir fırsat olduğunu söyleyen Över, Paris, Prag, Roma, Barcelona Avrupa kentlerine gerçekleştirilecek hafta sonu seyahatine çıkmanın, eskiye göre artık çok daha kolay olduğunu belirtti.

Sevgililer Günü yurt dışı turları için bu yıl geçmiş senelere göre talep yoğunluğu yaşadıklarına da değinen Derya Över; “Sevgilisine özel ve unutulmaz bir hediye vermek isteyenlerin, pahalı ve geleneksel bir akşam yemeği programı yerine 3 gecesi 199 eurodan başlayan fiyatlarla Paris sokaklarında el ele yürümek veya Seine Nehri’nde romantik bir tekne turuna katılmak, Prag’da tarihe tanıklık etmek veya Roma’da Aşk Çeşmesi’ni görüp, İspanyol Merdivenleri’nde vakit geçirmek öncelikli tercihleri arasında bulunuyor” dedi.

Över, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Sevgililer Günü’nü yurt dışında geçirmek isteyenlerin kalan az zamanı da göz önüne alıp, bireysel olarak ayarlayacakları uçak biletleri, oteller, harcayacakları zaman ve üstlenecekleri riskler yerine, gayet uygun fiyatlara uçak biletlerinden, konaklanacak otele, vize işlemlerinden, havalimanı transferlerine kadar sorumluluk üstlenen ve organize eden, uzun zamandır yurt dışı tur düzenleme deneyimine sahip, konusunda uzman, hizmet kalitesi garantili ve en önemlisi ülke dışındayken güvenebileceğiniz bir muhatap olan tur operatörlerini tercih etmemeleri için hiçbir neden yok”.