Sephora ile dudaklar ön planda

Sephora ile dudaklar ön planda
Güncelleme:

Sephora, indirim fırsatlarıyla güzellik tutkunlarını mutlu ediyor.

Sephora günlük makyajın olmazsa olmazı dudak makyajını güzellik tutkunları için daha da keyifli hale getirerek, 11 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde tüm Made In Sephora dudak ürünlerinde 2. ürüne %40 indirim fırsatı sunuyor. Aynı zamanda, belirlediği gün ve mağazalarında, make up artistleri tarafından, dudak makyajının çok özel sırlarının paylaşıldığı Lip Road Show etkinlikleriyle de makyaj tutkunlarını güzelliğin büyülü dünyasına çekiyor.

Sephora, 11 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde Made In Sephora’nın geniş ruj, gloss ve balm, dudak kalemi koleksiyonlarına özel sunduğu 2. ürüne %40 indirim fırsatıyla güzellik tutkunlarını mutlu ediyor.

Bu yılın yükselen dudak makyajı trendleri; ombre, derin mor, metalik pembe. Birbirinin içinden çıkmış renklerle yapılmış degradeli geçişler ve nemli gloss dokulu görünümlere Sephora ile kavuşmak çok kolay.

İmajınıza uygun son dokunuşu yapmak için, Made In Sephora’nın Shine, Balm, Cream ve Matte rujlarının kusursuz 96 renginden birini seçmeniz yeterli.

Son zamanların en çok sevilenlerinden ve vazgeçilmezlerinden olan mat rujların Sephora hali, dudaklarınızı yoğun ve derin bir etkiyle kucaklıyor. Kolay şekilde sürülebilen, uzun süre kalıcılık sağlayan rujlar yeni dönemde favoriniz olacak.

Belirlenen gün ve mağazalarda gerçekleşen Lip Road Show etkinliklerinde Make Up Artistler tarafından popüler dudak makyajı uygulamalarını ve inceliklerini öğrenmeniz mümkün.

Sephora Senior Make Up Artist Oğuz Günüç: Ombre, fushia, koyu bordolar, kırmızılar, birbirinin içinden cıkmış renklerle yapılmış degradeli gecişler ve nemli gloss dokulu dudakların bu yıl çok popüler olduğunu söylüyor ve kadınlara muhteşem önerilerde bulunuyor; “Açık tenli kadınlar; daha kırmızı tonları, buğday tenliler; bordo tonları, kızıl tenliler; turuncu, esmer tenliler ise daha koyu tonlarda rujları tercih ederler ise doğru secim yapmış olurlar. Dudak uygulaması yaparken de eğer mat bir uygulama yapacaksanız mutlaka öncesinde peeling yapın ölü tabakayı temizleyin ve önceden nemlendirin. Made in Sephora’nın dudak bakım maskesi ile daha nemli dudaklara sahip olmak artık çok kolay.” Günüç, ombre dudak uygulaması yapacak olanlara da aynı dokuda rujlar kullanmalarını öneriyor ve kırmızının bu sezon yine çok revaçta olduğunu ve favorisinin Made in Sephora’nın kalıcı likit kırmızı ruju olduğunu ekliyor.

LIP ROAD SHOW TAKVİMİ

15 dk lık ücretsiz mükemmel kırmızı dudak mini makyaj eğitimi için randevu almayı unutmayın!