Sıkıcı köşelere renkli seçenekler

Sıkıcı köşelere renkli seçenekler
Güncelleme:

Oturma odanız gözünüze tekdüze ve sönük geldiyse size birkaç ekonomik önerimiz var.

Öneri 1

Modern ve konforlu bir oturma köşeniz olsa da açık tonlar mekanı oldukça soluk yapabiliyor. Duvarda kullanılan resim fazla renksiz ve orta sehpa da düzensiz duruyor.

Bol aksesuar

Beyaz orta sehpanızı kırmızı aksesuarlarla daha çarpıcı hale dönüştürebilirsiniz. Cam vazo, Paşabahçe. Kırmızı tepsi, YKM. Kupalar, Habitat. Gül vazoları, Paşabahçe.

Tablo

Tabloyu vurgulamak için zeminini farklı bir renge boyayabilirsiniz. Tablo,Tepe Home.

Yastık

Kanepeyi renklendirmek için farklı desenlerde yastıklar kullanabilirsiniz. Desenli yastıklar,Koçtaş. Alvine çiçekli kılılar, IKEA. Kareli yastık,Tepe Home.

Halı

Renkli kilimler kullanarak odada zarif ve eğlenceli bir hava yaratabilirsiniz. El dokuması halı, Habitat/Addresistanbul.

Abajur

Çarpıcı tonlarda bir yan sehpayı dilediğiniz aksesuar ve tarzınıza uygun bir abajurla şıklaştırabilirsiniz. Lack yan sehpa, Erserud lamba şapkası, IKEA.

SONRA

Mekanı biraz canlandırmak için yan duvara çarpıcı renkte bir duvar kağıdı uyguladık. Kanepe için renk olarak kırmızıyı seçtik ve bunu diğer aksesuarlarda da tekrar ettik. Kanepenin yanında kullandığımız sandalye ve kırmızı sehpa modern havayı pekiştirdi.

Duvar kağıtları odanızı hareketlendirebilir. Ancak bütün odayı kaplamak fazla boğucu olacağından tek bir duvara uygulayarak ya da panolar yaptırarak kullanabilirsiniz.

Öneri 2

Oturma köşeniz, şık ve konforlu olmakla birlikte zaman içinde oldukça kasvetli bir havaya dönüşmüş. Ayrıca orta sehpanız hem gazeteler, hem de fincanlar için çok yetersiz kalıyor.

Bol aksesuar

Orta sehpayı dekoratif aksesuarlar ve keyifli çay sunumlarşnşz için deşerlendirebilirsiniz. Tepsili fincan seti,YKM. Renkli vazolar, Tepe Home. Yeşil vazo, Paşabahçe.

Tablo

Tablolarınızı duvar kağıdı ile birlikte kullanarak geniş duvar yüzeyini renklendirebilirsiniz. Tablolar, Tepe Home.

Abajur

Kanepe yanında kullanacağınız yan sehpa dekorasyonu dengeleyeceği gibi, abajurlarınız için de şık bir alternatif olabilir. Tekerlekli yan sehpa, Bilgili Mobilya. Abajur, Koçtaş.

Halı

Zeminde desenli bir halı yerine küçük bir kilim kullanarak daha sade bir geçiş yapabilirsiniz. Hedda halı, IKEA.

Yastık

Kanepenin kasvetli havasını dağıtmak için duvar kağıdınızla uyumlu renk ya da desende yastıklar seçebilirsiniz. Çiçekli ve işlemeli yastıklar, YKM. Desenli yastıklar, Tepe Home.

SONRA

Uyguladığımız desenli duvar kağıdını tablolarla birlikte pano olarak değerlendirdik. Romantik etkiyi pekiştirmek için çiçekli yastıklar kullandık. Sehpa hem dağınıklığı gideriyor, hem de abajur için şık bir seçenek. Orta sehpayı taze çiçekler ve renkli vazolarla hareketlendirdik.