Şehvetli öpüşme sanatı

Şehvetli öpüşme sanatı

İlişkinize Fransız öpücüğünün şehvetini katmaya ne dersiniz?

Seksi, şehvet dolu, dudak dudağa bir öpücük, yeni bir aşkla yüz yüze gelen birçoğumuz için sırları bilinmeyen bir sanattır. Dillere dolanmış Fransız öpücüğü vezninin öpüşme tekniğine incelik katmak için birebir olduğuna dair her türlü bahse girebilirsiniz.

Vakit kaybetmeden, dudaklarınıza Fransız aromasını tattıracak bu tekniğin esaslarına geçelim.

Zamanlama

Dünyanın en iyi aşıkları (bu arada Fransızlardan çıktıkları ender görülür) zamanlama ustasıdırlar. Dudaklarınızı sizinkine adeta tüy gibi hafifçe yaslayarak arzuları kanatlandırmayı iyi bilirler. Dudakların neredeyse iç içe geçerek sımsıkı kenetlendiği öldürücü darbeyi ne zaman indireceklerini de çok iyi bilirler. Zamanlama yetisi belki de müzisyenler, oyuncular ve başarılı borsa tellallarında görülen, kalıtsal olarak kuşaktan kuşağa geçen bir özellik olsa bile, karşı tarafın nefes alışına iyi dikkat edilirse temel kurallar öğrenilebilir. Eşiniz nefesi kesilmiş bir halde soluk soluğa kaldıysa aşağıdaki A Planı’yla küçük bir deneye girişin. Sevgilinizin soluk alıp verişi sakin ve düzenli ise B Planı’nı devreye sokun. Soluk almıyorsa 911’i arayın. Ama öncelikle temel kuralları gözden geçirelim:

Teknikler

Fransız öpücüğünde ilk kural her kadının kendine özgü bir tarzı olmasıdır. Bu tarz dilinizin uzunluğu ve çenenizin en fazla ne kadar açılabileceğinin yanısıra cinsel arzunuzun şiddeti ve kişisel beğenileriniz de dahil olmak üzere ağzınızın benzersiz anatomisinden yola çıkarak evrimleşir. Tekniklerin tümü tarza bakılmaksızın aynıdır. Başınızı yana eğin, dudaklarınızı aralayın, dilinizi eşinizin aralanmış dudaklarının arasından kaydırın, sonra da içeridekileri keşfetmeye başlayın. Burnunuzdan nefes alın (ya da burnunuz tıkalıysa ağzınızdan). Temel teknikler aşamasını geçtikten sonra, teknikler üzerinde küçük deneylere koyulmanın zamanıdır. İşte size iki değerli deney:

A planı (Şehvetli Fransız öpücüğü)

Bu öpücük için hiçbir ısınma evresine gerek yok. Siz onu istiyorsunuz, o da sizi... Soluklarınız birbirine karıştığı adeta hayvani bir hızla soluk alıp verişinizden belli. Siz daha öpüştüğünüzün ayırdına bile varmadan diliniz onun ağzının içinde. Şimdi ne olacak? Yavaşça (sahiden yavaşça) dilinizi eşinizin dili etrafında dairesel hareketlerle döndürün. Dilinizi ağzının sığ yerlerine saplayın, derinlere saplayın. Ardından yine daireler çizin. Başınızı öbür yana eğin, hareketi baştan yapın. Alt dudağını şakacıktan ısırın, sonra da dudaklarını yalayın. Yukarıdaki hareketlerin farklı çeşitlemelerini deneyin. Sınırsız sayıda kombinasyon deneyebilirsiniz.

B planı (Cilveli Fransız öpücüğü)

Eşinizin hafifçe solumasından da belli olduğu gibi bu öpüşmede tatlı sözler söylemek gerekir. Dudaklarla başlayın. Cosmotürk\'ün haberine göre, dilinizin ucuyla onun üst dudağını yalayın, daha sonra da onu yavaşça dilinizi kullanmadan öpün. Ardından alt dudağının tadına bakın, sonra da her iki dudağınızı onun dudaklarının üzerinde ileri geri, aşağı yukarı gezdirin. Eşinizin gözlerine en baştan çıkarıcı ifadenizle bakın. Göz teması genellikle solunum sistemini hızlandırır. Daha sonra çabalarınıza biraz hızlı nefes alma ve inlemeyi de ekleyin. Son olarak dilinizi onun dudakları arasında gevşek bırakın, bir içeri bir dışarı kaydırın. Bu cilvelere şehvetli Fransız Öpücüğü’nün sizi sardığı ana dek devam edin (yukarıya bakınız). Sonra da şehvetle cilvenin tangosu başlasın. Gördüğünüz gibi çeşitlilik ve sürpriz Fransız öpücüğünü sıradan bir öpücük olmaktan çıkarıyor.

HT Hayat