Puma yeni koleksiyonunu Didem Soydan ile tanıtıyor

Puma yeni koleksiyonunu Didem Soydan ile tanıtıyor
Güncelleme:

Puma, Yeni Sezonda Kadın Koşu, Antrenman ve Spor Giyim Koleksiyonuyla, spor salonlarındaki tarzınızı defile podyumlarına taşıyor.

Global Spor Markası PUMA, 2016 Sonbahar-Kış sezonuna damgasını vuracak Koşu, Antrenman ve Spor Giyim koleksiyonu Gold Pack’i görücüye çıkarıyor. Gold Pack Koleksiyonu, cesur, kendine güvenen ve sınır tanımayan kadınların farklı ihtiyaçlarına hitap eden tasarım yelpazesiyle, hem spor performans giyiminin, hem de modanın sınırlarını zorluyor. Koleksiyonun geneline hakim olan altın, siyah ve beyaz renkler, şık tarzı ve sokak zarafetini yansıtıyor.

PUMA, cesur ve güçlü kadınlar için tasarlanan yeni koleksiyonunu Türkiye’de süpermodel ve trendsetter Didem Soydan ile tanıtıyor. Didem Soydan, moda dünyasındaki kendinden emin duruşu, kimselere benzemeyen stil anlayışı ve sporu günlük hayatla buluşturan yaşam tarzıyla, Gold Pack Koleksiyonu’nu mükemmel biçimde taşıyor.

1472019604_puma_didemsoydan3.jpg

“Spor hayatımın önemli bir parçası,” diyen Didem Soydan “Antrenman yaparken kendimi hem rahat, hem de şık hissetmem gerek. PUMA’nın yeni Gold Pack Koleksiyonu, antrenman rahatlığını ve sokak şıklığını bir araya getirmiş. Özellikle Fierce Gold ile işten spora, spordan akşam yemeğine, bütün bir günümü geçirebilirim.”

Didem’in favorisi Fierce Gold, PUMA’nın geçtiğimiz aylarda tanıttığı çok hafif ve çok estetik antrenman ayakkabısı Fierce modelini bir üst seviyeye taşıyor. Ayakkabının ağ doku içeren dış katmanları, şimdi göz alıcı altın detaylarla daha da zenginleşiyor.

1472019631_puma_goldpack2.jpeg

Altın şıklığıyla baştan yaratılan diğer PUMA modelleri arasında Pulse XT Gold veSuede Platform Gold yer alıyor. Hem iç hem de dış mekan antrenman faaliyetlerinin vazgeçilmez ayakkabısı Pulse XT, çok hafif ve dinamik olma özelliğinin yanı sıra, altın renkleri içeren tarzıyla cesur ve korkusuz duruşunuzu daha da pekiştiriyor. Bir diğer Gold Pack tasarımı olan Suede Platform Gold ise, PUMA’nın klasik Suede modelini, yeni kalın tabanı ve altın kaplama detaylarıyla güçlendiriyor. Yaldız kaplama sanatından ilham alan koleksiyon, başta altın renkli PUMA logolu PWRSHAPE Forever sporcu atleti olmak üzere, benzer tarzdaki pek çok tekstil ürünüyle tamamlanıyor.