Örümcek ağı estetiği artık tüm dünyada

Örümcek ağı estetiği artık tüm dünyada
Güncelleme:

Örümcek Ağı estetiği, IMCAS Kongresi’nde dünyanın dört bir yanından gelen doktor ve ilgili meslek mensuplarına tanıtıldı.

Örümcek Ağı estetiğini geliştiren Op.Dr. Bülent Cihantimur, IMCAS’a ekip olarak katıldıklarını söyledi ve ekledi: IMCAS bu sene geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Fuar alanında bulunan standımızda, Örümcek Ağı estetiğini dünyanın dört bir yanından gelen ilgili meslek mensuplarına tanıttık. Tekniğin bulucusu olarak, anatomi bilgisi, sanatsal bakış açısı ve tekniğin inceliklerinin bilinerek yapılması gereken Örümcek Ağı estetiğini ben ve ekip arkadaşlarım ayrıntısıyla gösterdik ve yoğun ilgi bizleri çok sevindirdi.”

Tek Türk ekibiydik

“IMCAS fuar alanında standı olan tek Türk ekibiydik. Antiaging konusunda dünya devi markaların arasında bir Türk kuruluşu olarak bulunmak ve bu konuda çalışan farklı milletlerden gelen ziyaretçilere ülkemizin tanıtımını da yapmış olmak ayrıca bize gurur kaynağı oldu. Örümcek Ağı estetiği bu tanıtım ve bilgilendirme sonrasında dünyanın pek çok ülkesinde de uygulanmaya başlayacak. Konuyla ilgili bizden eğitim almak isteyen, talepte bulunan, çok fazla doktorla irtibata geçme şansını da elde etmiş olduk” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu sene IMCAS Kongresi’ni 8000’e yakın kişinin ziyaret ettiğini söyledi.

Örümcek Ağı kremi de tanıtıldı

“ Standımızda ayrıca formülasyonu bana ait olan Örümcek Ağı kremini de tanıttık. Tek formülasyonda gözaltı, tüm yüz ve boyun bölgesine kullanılabilen yaşlanma karşıtı bir krem olarak, o da çok ilgi gördü. Kremin içeriğindeki ödüllü aktif ajanlarla, multivitamin desteği ile diğer pek çok antiaging kremden farklılığını anlattık ve ziyaretçiler kremi deneyimleme şansını da elde ettiler. IMCAS vesilesiyle ilk tanıtımını Paris’te yaptığımız ve çok yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulacak olan Örümcek Ağı serumu ve Örümcek Ağı maskesi de standımızdaydı. Birçok kişiye uygulama yaparak, olumlu geri dönüşler aldığımızı da gözlemledik. Kısaca kozmetik ve estetik dünyasının kalbi olan Paris’te “Örümcek Ağı” rüzgârı esti diyebilirim” ifadesinde bulunan Cihantimur, Örümcek Ağı krem, maske ve serumunun satışı için de yine dünyanın farklı bölgelerinden talepler aldıklarını açıkladı.