Yatakta ne kadar iyisiniz ?

Yatakta ne kadar iyisiniz ?
Güncelleme:

Yatakta yeniliklere ne kadar açıksınız ve partneriniz sizinle ne kadar mutlu?

Oyunlara açık mısınız?

Seks eğlenceli bir oyun. Yatakta ne kadar oyuncu olursanız ratinginiz o kadar fazla olur. Bir gece evine gelen satışçıyı arzulayan bir ev kadını olabilir diğer bir akşam onun seks kölesini oynayabilirsiniz. Bu arada onu yatağa bağlarsanız veya seks oyuncaklarınızla oyununuza renk katarsanız asla unutamayacağı kız arkadaşlarından biri sayılabilirsiniz.

Siz mi başlatıyorsunuz?

Erkeklerin seks konusunda şikayetçi olduğu yegane konu sevişmeyi başlatan tarafın hep kendileri olmasıdır. O yüzden sevişmeyi başlatmak size artı puan olarak geri dönecektir.

Ereksiyon sorunu mu yaşıyorsunuz?

Bazen en iyi çalışan makina bile tutukluk yapabilir, e erkelerde insan sonuçta! Böyle bir durumda eller ve dilin önemini hatırlatıyorsanız siz yatakta bir numarasınız.

Yaşlanma direnciniz ne?

İyi bir aşık zamanla vücudunun ve suratının yaşlandığını kabul eder ve hayatında seks ve aşk kavramlarının zaman aşımına uğramaması için kendine her zamankinden daha çok özen gösterir. Yatakta başarılı olduğunu iddia eden bir kadın partnerinin ilgisini sürekli kılmak için kendine bakmayı bilir.

Bazen hayır demeli mi?

İyi bir sevgili her zaman seks yapılmayacağını bilir. İnsanların hormonları strese ve sağlık durumuna göre değişiklik gösterir. Yatakta iyi olduğunu savunan bir kişi partnerine 'hayır' demek yerine 'haftasonunu bekleyelim heyecanımız artsın' der ki bu cümle partnerini zevkten deliye döndürebilir.

Yatağın dışında seks

Sahilde, arabada, balkonda... Farklı yerlerde sevişmek cinsel hayata ayrı bir tat katar. Başkaları tarafından görülme riski olsa da partneriyle balkonda ya da apartmanda sevişmeye sıcak bakan bir kadın erkeklerin göz bebeği olmaya adaydır.

iVillage