Oleg Cassini’de indirim rüzgarı

Oleg Cassini’de indirim rüzgarı
Güncelleme:

Oleg Cassini'de başlayan indirimle, hem gelin adaylarını hem de ajandası davetlerle dolup taşanları mutlu edecek.

Oleg Cassini’de hayallerinizdeki abiyeye yüzde 75’e varan indirimlerle sahip olabilir; ya da özel etiketli gelinliklerden dilediğinizi seçerek, masal gibi bir gelinliğe 750 TL’den başlayan fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Rüya gibi tasarımların yaratıcısı Oleg Cassini, 10 Ağustos haftası gelinlik ve abiye koleksiyonlarında indirim fırsatları sunmaya başlıyor. Seçili abiyelerde yapılacak yüzde 75’e varan indirimin yanı sıra, özel etiketli gelinliklere de 750 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün olacak.

Oleg Cassini’nin yüzlerce farklı parçayı bir araya getiren abiye ve gelinlik koleksiyonlarında her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden bir model mutlaka bulunuyor. Oleg Cassini koleksiyonları sezon trendlerini en şık şekilde yansıtıyor ve klasik modelleri günümüze uyarlanarak en romantik biçimde sunuyor.

Yaz sonunda ajandalarımız düğün, nişan ve davetlerle giderek hareketlenirken, siz de Oleg Cassini’ye gelerek hayalinizdeki gelinliğe çok uygun fiyatlarla sahip olabilir ya da gardırobunuza tam da tarzınıza göre tasarlanmış bir abiye ekleyebilirsiniz.