Oleg Cassini’de abiyelerde 4 günlük indirim fırsatı

Oleg Cassini’de abiyelerde 4 günlük indirim fırsatı
Güncelleme:

Düğün ve mezuniyet sezonu öncesinde aradığınız mükemmel abiyeyi Oleg Cassini’de avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz.

22-26 Nisan arasında Oleg Cassini mağazalarında abiyelerde yüzde 20 indirim uygulanacak. Zarafet ve tasarımı en şık şekilde birleştiren Oleg Cassini, stiline önem veren her yaş ve her zevkten kadına hitap ediyor. Hem klasik, hem de sezon trendlerini yansıtan 300’ün üzerinde tasarımı bir araya getiren Oleg Cassini, harikalarla dolu masalsı bir dünya vadediyor. Siz de gardırobunuzu hayranlık uyandırıcı abiyelerle zenginleştirmek ve davetlerde göz kamaştırmak istiyorsanız, bu 4 günlük fırsatı kaçırmayın.

Baharın gelişi şık davetlerde boy göstereceğimiz günlerin de habercisi. Zarafet ve tasarımı incelikle birleştiren, rüya gibi abiyelerin yaratıcı Oleg Cassini, düğün ve mezuniyet sezonu öncesinde kadınlar için kaçırılmaması gereken bir indirim kampanyası düzenliyor. 22-26 Nisan tarihleri arasında Oleg Cassini mağazalarında abiyelerde yüzde 20 indirim uygulanacak. Bu 4 günlük indirim boyunca Oleg Cassini’yi ziyaret edebilir, gardırobunuzu hayranlık uyandıran gece elbiseleri ile zenginleştirebilirsiniz.

Oleg Cassini’nin abiye koleksiyonunda 300’ün üzerinde tasarım bulunuyor. Onlarca farklı renk tonu, teninizde taşımaktan keyif alacağınız kumaşlar, tüller, danteller, şifonlar, payetler, örgüler, kristaller ve boncuklarla Oleg Cassini, stiline önem veren kadınlar için harikalarla dolu masalsı bir dünya vadediyor. Oleg Cassini’nin koleksiyonlarında, uzun ve ihtişamlı modellerden mini ve hareketli abiyelere kadar, her yaştan ve her zevkten kadın için bir seçenek mutlaka bulunuyor. Oleg Cassini, hem klasik tercihleri hem de sezon trendlerini bir arada sunuyor.

Oleg Cassini, Türkiye’deki 7 mağazasıyla kendisi için en şık abiyeyi arayan kadınları bekliyor. Üstelik şimdi Marmara Forum AVM’de açılan yepyeni konseptli mağazası ile yalnızca abiye tasarımlarını sunuyor.