NGSTYLE'ın Düş Bahçesi

NGSTYLE'ın Düş Bahçesi
Güncelleme:

NGSTYLE, 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonuna, dikkat çeken tasarımlardan oluşan Düş Bahçesi Koleksiyonu ile giriyor.

Kendine özgü tarzı ile fark yaratan tasarımlara imza atan NGSTYLE, bu sonbahar-kış aylarında kadınları ‘düş bahçelerine’ davet ediyor. Hayatın her anında şıklık ve rahatlık vadeden Düş Bahçesi Koleksiyonu, gizem, romantizm, asalet ve başkaldırı gibi güçlü mesajlar veriyor. Kumaşlardan renklere, dikim kalitesinden aksesuarlara kadar özenle hazırlanan koleksiyon, yazın yüksek enerjisini kış aylarına taşıyacak.

İş toplantılarından özel davetlere, günlük yaşamın koşturmacasına kadar, kadının her anına eşlik edecek özel tasarımlarıyla dikkat çeken Düş Bahçesi Koleksiyonu, şehir hayatının yoğun temposunda tarzından ödün vermeyenlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. “Romantik Şehirli”, “Gizemli Geceler”, “Rahatlığın Asaleti” ve “Başkaldıran Şıklık” serilerinden oluşan koleksiyon, her zevke uygun tasarımlar sunuyor.

Romantik Şehirliden Gizemli Geceye

Zarif şıklığın vazgeçilmezi siyah, haki ve pembe tonlarının ağırlıklı olduğu Romantik Şehirli serisinde, tonsürton geçişler en belirgin detaylar arasında yer alıyor. Detaylarda kullanılan aksesuarla farklılaşan seride, danteller, işlemeler, büzgülü kollar, metal kullanımı dikkat çekiyor. Şehirli kadının iddiasını ortaya koyan Gizemli Geceler de ise sezonun trend renkleri mor ve fuşya ön plana çıkıyor. Gecenin gizemli gücünü yansıtan mor rengi, violet ve morcivert ile birleşerek elegan ve dikkat çekici bir görünüm oluşturuyor.

Rahatlığın Asaletinden Başkaldıran Şıklığa

Sıradanlıktan uzak ama rahatlıktan ödün vermeyenler için hazırlanan Rahatlığın Aseleti serisi ile şıklığınız günlük yaşama yansıyacak. Denim pantolonlar, kısa montlar, kimono hırkalar, keçe kaban ve blazerların yer aldığı seride, camel ve mavinin kırık beyazla bir araya gelirken, gri ve siyahla modernleşiyor. Günlük şık modellerde kullanılan detayların zıt ve asi bir duruş oluşturduğu Başkaldıran Şıklık serisinde ise gotik gül nakışlar, siyah mat payetler ve rock öğeler bir araya gelerek farklı bir duruş sergiliyor.