Nebahat Çehre’nin güzellik sırları

Nebahat Çehre’nin güzellik sırları
Güncelleme:

Nebahat Çehre, güzellik sırlarını ve estetik cerrahiye bakış açısını anlattı.

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur Zorlu Center Teras Evler’de açtığı yeni estetik kliniği şerefine verdiği davetle, cemiyet hayatını bir araya getirdi. Ayşe Arman’ın moderatörlüğünde, yaş almayan usta oyuncu Nebahat Çehre ve ameliyatsız estetik teknikleriyle bilinen Cihantimur, keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yer aldığı etkinlikte Nebahat Çehre güzellik sırlarını paylaşırken, Cihantimur, estetik cerrahi ve medikal uygulamalar konusunda davetlilerin sorularını yanıtladı.

Nemlendirici ve kese

“Bu yıl da yaşının iyisi sen ol” konseptinde gerçekleşen etkinlikte, dolgu, botoks, lazer uygulamaları ve cerrahi operasyonlarla yaşlanma belirtilerinin nasıl önlenebileceği tartışılırken, hatalı yapılan işlemler üzerinde de duruldu. Genetik olarak şanslı bir insan olduğunu söyleyen Nebahat Çehre, kese ve hamam kültürünü çok önemsediğinden, cildini mutlaka temiz tuttuğundan ve cildi için nemlendirici, antiaging ürünleri aksatmadan kullandığından bahsetti. Estetiğe kesinlikle karşı olmadığını dile getiren Çehre, ayrıca beslenme ve uyku düzenine de dikkat ettiğinden bahsetti. Cihantimur’a en fazla, geliştirdiği Örümcek Ağı estetiği konusunda sorular geldi ve doğal, mimik kaybı olmadan gençleştiren bu uygulama hakkında Cihantimur ayrıntılı bilgiler verdi.

İlgi çeken isimlerden sorular

Genital Güzelleştirme tekniği ile Altın Bisturi ödülünü alan Cihantimur, cemiyet ve sanat hayatının ilgi çeken isimlerinin de sorularını cevapladı ve Çehre, Arman’nın eğlenceli sohbetiyle “yaşlanmadan” yaş almayı tartıştılar. Özellikle ameliyatsız kol estetiğinin ilgi çektiği, iyi ve kötü örneklerin konuşulduğu etkinlik, yaklaşan yeni yıl şerefine kesilen pasta seremonisiyle tamamlandı.