Ne kadar seks, o kadar çok para !

Ne kadar seks, o kadar çok para  !

Seks hayatının para kazanmayı da etkilediğini söylesek ne düşünürsünüz?

Cambridge Anglia Ruskin Üniversitesi\'nde yapılan araştırmaya göre, bol bol seks yapanlar, daha çok para kazanıyor. İngiltere\'de yapılan araştırma, seks hayatının maddi gücü etkilediğini ortaya koyuyor.

7 bin 500 kişiyle yapılan araştırma Ekonomist Dr. Nick Drydakis başkanlığında yürütüldü. Drydakis araştırmada, daha çok seks yapan katılımcıların daha çok para kazandığı sonucuna şöyle ulaştı.

Araştırmaya göre, haftada iki ya da üç kez seks yapanlar daha az seks yapanlara göre yüzde 4.5 daha fazla kazanıyor. Sonuç bununla sınırlı değil.

Sağlık sorunu yaşadığı halde cinsel hayatları daha aktif olanlar ise, benzer sorunlar yaşayıp daha az seks yapanlara göre, yüzde 1.5 daha çok kazanıyor. Yani sağlık problemleri yaşansa da cinsel hayatı devam ettirmek gerekiyor. Araştırmanın sonucundaki en önemli çıkarım ise şöyle.

Dr. Drydakis\'in teorisine göre, insanların cinsel olarak ya da değil, sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı var. Bu unsurların olmayışı insanları yalnızlığa itiyor. Bu da insanların depresyona sürüklenmesine ve çalışma hayatlarının etkilenmesine neden oluyor.