Nars Tahiti Bronze Koleksiyonu

Nars Tahiti Bronze Koleksiyonu
Güncelleme:

Nars Tahiti Bronze Koleksiyonu ile duyuların yolculuğuna davetlisiniz.

Bora Bora yakınlarında bulunan küçük bir Tahiti adası olan Motu Tane’den esinlenen koleksiyonda, ilgi çekici yeni ürünler NARS’ın kült ürünleri ile birleşerek, yüz ve vücut için geniş bir seçki sunuyor.

Sıvı Laguna Bronzer: NARS’ın favori ürünlerinden, Laguna Bronzer’ın evrensel güzelliğe davet eden sıcak kahve rengi Laguna, bu kez ışıltılı ve sıvı versiyonu ile karşımıza çıkıyor, Monoï ve Tamanu yağları ile zenginleştirilen, vanilya esansı ile nemlendirici özellik kazanan Sıvı Laguna Bronzer’ın antioksidan etkisi de bulunuyor.

Laguna Tiare Bronzer: NARS ikonik Laguna Bronzer – altın parıltıları ile cilde nüfus eden kahve bronzer pudrası, sınırlı sayıda üretilen kompakt görünümü ve mini Ita Kabuki fırçası ile birlikte sunuluyor. Üstelik bu yaza özel, Monoi kokusuyla zenginleştirilmiş formülüyle!

Monoï Body Glow: NARS’ın favori ürünlerinden orijinal Monoï güzellik yağı; Tiare çiçek özü ile zenginleştirilmiş, doğal hindistan cevizi yağı ile cildi beslerken yarattığı muhteşem bronz parlaklık ile alışkanlık yaratıyor. 

Monoï Body Glow II: Monoï güzellik yağından sonra en çok satanlar arasında 2. sırada bulunan, çok amaçlı kullanıma sahip vücut yağı, kullanımının ardında bıraktığı yumuşaklık ve parlaklık ile dikkat çekiyor. Tiare çiçeği, beyaz Frangipani bitkisi, Ylang-Ylang çiçeği ve vanilyanın bir araya gelmesi ile oluşan hoş kokusu ile kadınlar için vazgeçilmezler arasına giriyor. 

Monoï Kokulu Mum: Fransız Polonezyası’nın imzası haline gelen Monoï kokulsuyla bu sınırlı sayıda üretilen mum ruhunuza dokunacak! Parafinsiz içermez.