Ofis şıklığınız büyülesin

Ofis şıklığınız büyülesin

Dünyaca ünlü tasarımcılar kıyafetlerini tasarlarken iş kadınlarını unutmuyorlar...

Farklı çizgileriyle ve detaylarıyla günün her anında zarif ve çekici bir görünüme sahip olmanız için alışılmışın dışında bir ofis şıklığı sunuyorlar.

İş yaşamı sizi her ne kadar hızlı hareket etmeye zorlasa da ofisinizde şık ve göz alıcı olmanız sandığınız kadar zor değil. Her bir ürüne özenle işlenen detaylarla gününüzün çoğunu geçirdiğiniz iş yerinizde tarzınızla tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.
Feminen ve alımlı kadınlar

Bu sezon tasarımcılar kadınların ofis şıklıklarını kemerli şık ceketlerle, yüksek belli bol ve dar paçalı pantolarla, kalem eteklerle, tunik elbiselerle, ipek fiyonklu gömleklerle, yün çoraplarla giyeceğiniz yüksek ökçeli bootielerle yeniden tanımlıyorlar.

Elie Tahari'nin yüksek belli kalem etekleri, çiçekli bluzları, triko ve saten belden kemerli elbiseleri; Nicole Farhi'nin beli kemerle süslenmiş yün hırkaları, deri püsküllü eldivenleri, fiyonklu gömlekleri, yüksek belli bol paça pantolonlarıyla, şık ceketleri, Oscar de la Renta'nın saten yüksek belli bol paça pantolonu ve ofis şıklığının olmazsa olmazı şık beyaz gömleği, Theory'nin renkli çoraplarla eğlenceli hale getirebileceğiniz siyah belden fiyonklu elbisesi ve burnu açık bootieleri, beli kemerli ceketleri ve hacimli trenckotları, Salvatore Ferragamo'nun belden siyah saten bir fiyonklu ceketi, Hanii'nin şık detaylara sahip gri paltosu size ilham verebilir.