Ebru sanatı ile sonsuz mutfaklar

Ebru sanatı ile sonsuz mutfaklar
Güncelleme:

Mutfak ve banyo sektörünün 41 yıllık deneyimli markası Domsan Mutfak, yeni projelere ve kampanyalara imza atmaya devam ediyor.

2009 Nisan ayında üretimine başladığı "Sonsuz Mutfaklar Koleksiyonu" ile yaşayan, ruhu olan ve özgün mutfaklar yaratmayı ilke edinen Domsan Mutfak, globalleştikçe yerel sanata daha da önem veriyor. Mutfaklara ebru sanatını taşıyan Domsan Mutfak yepyeni tasarımları ile dikkat çekiyor.

Domsan Mutfak , teknolojinin hızla gelişim kaydettği günümüzde kökleriyle birbirine bağlı sanatları güncelleyerek yaratmak gerektiğine inanıyor ve daha önce denenmemiş bir çalışma gerçekleştirerek geleneksel ebru sanatını mutfaklara taşıyor.Ebru sanatının yaşayan ustalarından Hikmet Barutçugil'in imzasını taşıyan motifler, Domsan Mutfak'ın tasarımları üzerinde göz kamaştırıyor.

Domsan Mutfak'tan günümüzün stres dolu dünyasına farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacak ruhsal dinginlik ve gönül telinizi titretecek mutfak tasarımları... "Sonsuz Mutfaklar Koleksiyonu", mutfağın giderek konutların en önemli alanlarından biri olması ve mutfakta daha çok zaman geçirilmesi göz önüne alınarak tasarlandı. Domsan Mutfak, böylece sanatı günlük yaşantımıza taşıyor ve mutfağın ebruyla dansını gözler önüne seriyor.

Domsan Mutfak Araştırma ve Geliştirme, mimar, mühendis ve endüstriyel tasarımcılardan oluşan tecrübeli kadrosu ile tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda, sadece fonksiyonellik değil ergonomi ve estetiği de ele alarak yeni ürünler tasarlamaya devam ediyor.