Monist kadınların gözdesi olmaya aday

Monist kadınların gözdesi olmaya aday
Güncelleme:

Monist, 2014-2015 sonbahar kış sezonu ile sezona kararlı bir giriş yapıyor.

Monist, 2014-2015 sonbahar kış sezonu için tasarladığı, her kadının zevkine uygun son derece şık ceket modelleriyle sezona kararlı bir giriş yapıyor. Uzun kol ve farklı yaka detaylarıyla dikkat çeken Monist ceketler, kadınların zarif şıklığına ortak oluyor. Siyah ve grinin asilliğini tasarımlarına katan Monist, sonbahar aylarında şık kombinlere imza atmak isteyen kadınların tercihi oluyor. 

Sonbahar şıklığınız Monist ceketler ile taçlanıyor

Mevsim geçişlerinde kadınların vazgeçilmezi olan ceketler, Monist’in kendine özgü desenleri, her yerde rahatlıkla kullanılabilen şal, bebe ve çift yaka formuyla kişilik kazanıyor. Monist’in sonbahar-kış sezonunda ağırlıklı olarak kullandığı siyah ve gri renkler kadınların güçlü kişiliğine atıfta bulunuyor. Belden oturtmalı ceketler bel bölgesini ince ve zarif gösterirken, monokrom siyah gri ceketler ise bu iki rengin müthiş uyumunu gözler önüne seriyor. 

İş hayatında ve günlük hayatta kullanabileceğiniz Monist ceketler her kadının gardırobunda olması gerekenler arasında yer alıyor. Monist ceketlere küçük detaylar ve aksesuarlar ile zenginlik katarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

34’ten 48’e farklı beden seçeneklerine sahip Monist ürünlerine, Metrocity AVM\'deki Monist mağazasından ya da online sipariş verebileceğiniz www.monist.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.