Molped genç kızları Twitter’da yakaladı!

Molped genç kızları Twitter’da yakaladı!

Twitter üzerinden anket gerçekleştiren Molped, genç kitlenin alışkanlıklarını ortaya çıkardı.

Özel günlerinde genç kızların en yakın arkadaşı olan Molped, genç kitlenin alışkanlıklarını, duygu dünyalarını ve beğenilerini öğrenmek ve anlamak adına Twitter üzerinden bir dizi anket gerçekleştirdi. #günlükmodum hashtag’iyle gerçekleştirilen ankette genç kızların tercihleri ortaya çıktı.  

Genç Kızlar Güne Telefonla ‘Merhaba’ Diyor

15 – 24 Aralık 2015 tarihleri arasında, yaklaşık 32 bin cevap alınan twitter anketinde, genç kızların %74’ünün uyandıkları anda ilk olarak telefonuna baktığı sonucuna ulaşıldı. Telefonun ve sosyal medyanın gücü diğer anket sorularında da ortaya çıktı. Tüm gün telefonunu elinden düşürmeyen genç kızların en çok tercih ettiği uygulama ise %46’lık dilimle Whatsapp oldu. Instagram (%41), Snapchat (%11) ve Spotify (%2), Whatsapp’i takip eden uygulamalar oldu. Peki genç kızlar Whatsapp’ta kiminle yazışıyor? Onlar için ‘Kızlar grubu’ çok önemli! Gün içinde en çok grubuyla yazışmayı tercih eden Molped kızları, en yakın arkadaşlarını ikinci sırada, sevgililerini ise üçüncü sırada bırakıyor.

Elçin Sangu Hayallerini Süslüyor

“Bir günlüğüne bir dizi karakterinin yerine geçmek istesen bu kim olurdu?” sorusunun cevabı %51’lik bir dilimle Elçin Sangu oldu. Serenay Sarıkaya (%27), Neslihan Atagül (%16) ve Açelya Topaloğlu (%6), Elçin Sangu’yu takip eden isimler oldu. Dizi izlemeyi çok seven genç kızlar, battaniye altında dizi izlemeyi, %42’lik bir dilimle pijama partisine ve dışarı çıkmaya tercih ettiler.  

Çikolatalı Pastaya Dayanamıyorlar

Ne %50’lik indirim, ne makarna ne de iltifat… Genç kızlar günlük koşuşturmacada en çok çikolatalı pastaya hayır diyemiyor.

#günlükmodum anketine katılan genç kızların makyaj çantalarının olmazsa olması ruj iken, skinny jean’leri de kurtarıcıları oluyor.