Mirror’dan yılbaşına özel çantalar

Mirror’dan yılbaşına özel çantalar
Güncelleme:

İtalyan bitkisel tabakalanmış el çantaları ile yılbaşında sevdiklerinize kırmızının coşkusunu yaşatın...

Eski bir İtalyan geleneği olan ‘bitkisel tabakalanma’ işlemiyle doğal ve uzun ömürlü deriden üretilen birbirinden şık İtalyan marka el yapıMI çantalar ile sevdiklerinize yılbaşında kırmızının coşkusunu yaşatın. Eski bir İtalyan geleneği olan ‘bitkisel tabakalanma’ işlemiyle doğal ve uzun ömürlü deriden üretilen İtalyan marka el yapımı çantalar şimdi www.mirror.com.tr adresi üzerinden, yılbaşına özel cazip fiyatlarda, peşin fiyatına ve 6 ay taksit imkanı ile satışa sunuluyor.

Ürünlerin tümü maharetli İtalyan ustalar tarafından elle üretilen Tuscany Leather ve Pratesi markaları, müşterilerine ‘bitkisel tabakalanmış’ seçkin çanta seçenekleri sunuyor. Hakiki İtalyan derisinden üretilen Pelicano markalı ürünler, değişik tasarım ve renk çeşitliliği ile dikkat çekerken, tüm ürünleri el yapımı olan Anna Cecere markası, modayı yakından takip etmek isteyenler için özgün tasarımlar sunuyor.

İtalya’da butik olarak üretilen Tuscany Leather, Pratesi, Pelicano ve Anna Cecere markalı el yapımı çantalar, gece davetlerinden günlük kullanım için özel olarak tasarlanmış renk ve model seçenekleri ile İtalya’nın yükselen moda trendlerini yansıtıyor.

Kurumlar da yılbaşına özel bir hediye olması için özel müşterilerine ve çalışanlarına Tuscany Leather marka çanta, cüzdan, laptop çantası, telefon kılıfı ya da seyahat çantasını, isme/markaya özel olarak talep edebiliyorlar. Hediye amaçlı bu ürünlere isim veya logo lazer teknolojisiyle işlenerek sipariş sahibine teslim ediliyor.