Metalik efekt güzelliğinize sıçradı !

Metalik efekt güzelliğinize sıçradı !
Güncelleme:

Sephora’nın ışıltılı ürünleriyle kadınların makyajları, tırnakları ve vücutları daha parlak,çarpıcı ve göz alıcı…

Sephora, yaz aylarında renklerin ve parıltıların etkisi altına giren makyaj severleri, trend raporlarında üst sıralara tırmanan ‘Metalik Etki’yi keşfetmeye davet ediyor. Işıltılı vücut ürünleri bronzluğu daha ön plana çıkarırken, simli farlar ve gold, lame gibi renklerdeki oje alternatifleri güzelliğinize parlak bir dokunuş veriyor.

Colorful Mirror Effect Eyeshadow

Colorful’un ayna etkisi sunan far serisi, metalik parıltıları ve ince ışıltı tanecikleri ile adeta büyülüyor. Hem gündüz hem gece kullanımları için farklı renk alternatifleri tutkunlarını bekliyor.

Fiyat: 34,90 TL

Huile Pailletee Or Corps (Simli Vücut Yağı)

Sephora’nın bu yağıyla kadınların vücudu ışıldıyor. İçeriğindeki monoi çiçeği özleri cildi nemlendirirken ipeksi ve ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor.

Fiyatı: 32,90 TL

Zoom on Nail Designer

Sephora’dan tarzını harekete geçirmek ve kendine özel tırnaklar tasarlamak isteyenler için sunulan  top coat’ların Sephora ojenin üzerine kullanılması yeterli oluyor. 

Fiyatı: 9,90 TL

Sephora Fabrics Nail Polish Stickers

Sezonun en cool görünümüne sahip olmak için, krokodil ve altın yansımaların birleştiği Nail Patchs Art ile tanışın! Kısa sürede uygulama süresiyle de kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Fiyatı: 29,90 TL