İşte pürüssüz bacakların sırrı

İşte pürüssüz bacakların sırrı
Güncelleme:

İşte Sarah Jessica Parker'ın bacaklarını muhteşem gösteren ürünün ayrıntıları...

İşte 'Sex and the City' dizisinin ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker'ın bacaklarını muhteşem gösteren ürünün ayrıntıları..

Peynir rengi bacaklara elveda
Havaların erken ısınmasıyla birlikte yazlık kıyafetler; minicik etekler ve şortlar, kışlıkların yerini almaya başlıyor. Ancak kışın pantolonların ve çorapların altında sakladığımız bacaklarımızdaki koyu renkli kıl kökleri, varis, leke gibi istenmeyen kötü görünümler veya tüm kusurları apaçık belli eden peynir beyazı bacaklar kadınların adeta en büyük kabusu haline geliyor.

Çorap giymeye gerek yok
Dünyaca ünlü bakım markası Sally Hansen, birçok ödüle sahip klasikleşen ürünü Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ile çorap giymeden bacaklarındaki tüm kusurların görünümünden kurtulmak isteyen bayanlar için pratik bir çözüm sunuyor.

Kalıcı kapatıcılık sağlıyor
Uygulandığı an etki göstererek kalıcı bir kapatıcılık sağlayan Airbrush Legs, duş esnasında duş jeli ve süngeri ile kolayca temizleniyor, ancak suda veya yağmurda bacaklardan çıkmıyor! Açık tenden koyu bronza uzanan dört farklı renk seçeneği ile bacaklara istenilen tonda, doğal bir renk kazandırıyor. İçeriğindeki K Vitamini ile bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olan Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı'ndan avuç içinize püskürterek elleriniz yardımıyla tüm bacaklarınıza yayınız! Birkaç dakika sonra, kuruduğuna emin olup, rahatça giyinebilirsiniz!