Meme kanserine 3D dövme çözümü

Meme kanserine 3D dövme çözümü
Güncelleme:

Yıllardır seyrek saçları gür göstermek için kullanılan saç dövmesi yöntemi, artık meme kanseri atlatan kadınlara estetik görünümlerini kaybetmemeleri için umut oluyor.

Her yıl binlerce kadın Meme kanseri nedeniyle kaybettikleri estetik görünümü protez meme ile yeniden sağlamak için bıçak altına yatıyor. Operasyonu sağlıklı bir şekilde atlatan kadınlar, estetik ameliyat ile tekrardan istedikleri boyutlardaki memeye sahip olabiliyorlar; Ancak gerçek memenin alınmış olması sebebiyle, meme başı eskisi gibi görünmüyor. Türkiye’de dövme yöntemini kullanarak kadınlara ve erkeklere saç konusunda umut olan Este Medica, yeni teknolojisi 3D meme başı dövmesiyle hastalarına estetik bir meme başı görüntüsü veriyor.

DOĞAL BOYA İLE ÖMÜR BOYU KUSURSUZ GÖRÜNÜM

İşlem sırasında kullanılan boyaların tamamı doğal, cilde alerji yapmayan, yepyeni bir teknikle vücuda işleniyor. Boyaların kalıcılığı ise dövme gibi; ömür boyu. Dövme tekniğiyle birebir aynı şekilde yapılan uygulama ile hastalar işlem sonrasında herhangi bir ağrı veya acı hissetmiyor. Este Medica Trikolojisti Işılay Ayar, “Kliniğimizde, steril ortamda ve tek seansta gerçekleştirebildiğimiz bu işlem ile kanseri yenmiş güçlü kadınları estetik yönden memnun ediyoruz,” dedi.

Kısa süreli ve etkili bu işlemden hemen sonra hasta sosyal yaşamına devam edebiliyor. Boya herhangi bir şekilde akmıyor veya kıyafetlere bulaşmıyor. İşlemin sonucunda kadınlar daha mutlu ve özgüvenli olduklarını belirtiyorlar.

YILLARDIR SAÇ DÖVMESİNDE KULLANILAN YÖNTEM

3D meme başı dövmesinde kullanılan bu teknik, aslında uzun süredir seyrek saçları ve kaşları daha gür göstermek için kullanılan bir yöntem. Saç dövmesi, kadınlarda ve erkeklerde seyrek olan yerleri kapatmaya yarıyor. Hastanın saç rengine uygun boyaya karar verildikten sonra saçında seyrek olan yerlere nüfuz ediliyor, böylece daha yoğun bir görünüm elde ediliyor. Genelde saç ekimi yaptırmak istemeyen hastalar, saç dövmesiyle istedikleri yoğun görünüme sahip olabiliyorlar. Este Medica Genel Koordinatörü Bahadır Sercan Ayar, “Saç ekiminden daha çok saç dövmesi hastası almaya başladık, bunun nedenini işlemin kolay uygulanabilirliğine ve sonucunda saçlardaki seyrekliğin birkaç saat içerisinde kapatılabilmesine bağlıyorum” dedi.