Makyajınıza Tom Ford dokunuşu

Makyajınıza Tom Ford dokunuşu
Güncelleme:

Harvey Nichols güzelliğine her zaman önem veren kadınları, Tom Ford’un sınırlı sayıdaki bu özel koleksiyonunu deneyimlemeye davet ediyor.

Mat ruj sevenlerden seniz sekiz farklı renk seçeneği ile satışa sunulan Tom Ford Mat Ruj ve makyajınızla bütünleşecek iki sihirli ürün; Tom Ford Cream Color ForEyes ve Tom Ford Eye Defining Pen Harvey Nichols’da sizi bekliyor.

Yeni Tom Ford Lip Color Matte’ın sihirli dokunuşuyla çarpıcı dudaklara sahip olmaya hazır olun. İhtişamlı renklerin bulunduğu yeni koleksiyonda göz alıcı kırmızlar ve ateşli bordolar dikkat çekerken sezonun gözde renkleri leylak ve mor seriye eşlik ediyor.

Makyajınızın tamamlayıcısı olan bir diğer ürün ise sınırlı sayıda üretilen Tom Ford Cream Color For Eyes.Çekici bakışlara sahip olmanızı sağlayan ve dişiliğinizi ön plana çıkaran Tom Ford Cream Color For Eyesgözlerinizi aydınlatırken sizi ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Antioksidan özelliği taşıyan içerikler ile zenginleştirilmiş krem farlar rengi anında yansıtarak size gün boyu fresh bir görünüm sunuyor.

Ve son olarak bakışlarınız gözlerinize çekeceğiniz Tom Ford Eye Defining Pen In Deeper Eyeliner ile taçlanıyor.