Onunla ilk buluşmanızda harika görünmelisiniz !

Onunla ilk buluşmanızda harika görünmelisiniz !
Güncelleme:

İlk gün her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, makyaj ve vücut bakımınıza dikkat etmelisiniz.

İlk buluşmada ondan hoşlandığınızın sinyallerini verirken, makyajınızın, saç stilinizin ve giyim tarzınızın da etkileyici olması gerekiyor. İşte vücut dilinizi daha etkileyici hale getirecek güzellik önerileri...

GöZ MAKYAJI

Gözlerinizi ondan kaçırmayın. Bakışlarınızla onu etkileyebilmek için göz makyajınızın da mükemmel olması gerekiyor. Erkekleri en çok etkileyen tonlar arasında, şampanya, lila, altın ve gümüş renkleri geliyor. Çok özenli bir göz makyajı yapın ama makyaj yapmamış kadar doğal görünsün.

Başınız dik bir şekilde konuşun. Böylece kendinize güvendiğinizi ona hissettirirsiniz. Erkekler kendilerine güvenen kadınlardan hoşlanırlar, unutmayın! Siz bu şekilde onunla konuşurken onun bakışları ister istemez boynunuza kayacaktır. Buralara hafif ışıltılı pudra sürebilirsiniz. Ortamın ısındığını farkedeceksiniz!

Dişi bir görünüm için bacak bacak üstüne atın. Gözleri bacaklarınıza takıldığında kötü bir manzarayla karşılaşmaması için tüy durumlarını bir gün önceden kontrol edin. Bacaklarınıza parlaklık kazandıracak bir vücut losyonu sürün.

Erkeklere en az göğüs dekoltesi kadar seksi gelen bir şey daha var. Şık ayakkabıların içinde güzel görünen ayaklar. Neyse ki biz kadınlar bu konuda onlarla hemfikiriz. Göze uzak diye ayak parmaklarınızdaki ojeleri tazelemeyi ihmal etmeyin. Onun mutlaka dikkatini çekecektir.
AYNA IŞILTISI

Onunla sohbet ederken başınızı bir ara yana yatırın. İlişki uzmanları birinden eğer gerçekten hoşlanıyorsak, bu hareketi zaten istem dışı yaptığımızı söylüyor. Öyleyse bunun için hareketli saçlara ihtiyaç var. Ayna ışıltısı kazandıran saç spreylerini mutlaka deneyin. Saçınıza yeni boya yaptırmış kadar ışıltılı görüneceklerdir. Bir de üzerinize sıktığınız parfümden biraz da saçlarınıza sıkın. Ama bunu fazla abartmamaya dikkat edin.

Erkekler doğal kızları çekici buluyor olabilir. Ama ilk buluşmada gönlünü çelmek için biraz yapaylığın sakıncası yok öyle değil mi? Siz konuşurken seksi görünen dudaklarınıza bakıp ne dediğinizi bile anlamayabilir. Gülümseyin ve ara sıra dudaklarınızı bükün. Rujunuz pembe gibi yumuşak bir renkten olsun ama mutlaka ışıltı içersin. Masum görünen fakat bir o kadar da akılları baştan alan dudaklar!

Espriler yapın ve bol bol kahkaha atın. Erkekler beraber eğlenebileceği kadınlarla birlikte olmak ister. Mimiklerinizi kullanmayı unutmayın. Kusursuz görünen kaşlar bu konuda oldukça işinize yarayabilir. İfadenizi kuvvetlendirecek şekilde kaşlarınızı boyayın. Kalem izlerinin belli olmaması için pamuklu çubukla hafif kaşlarınızın arasını silebilirsiniz.

Güneş