Livving ile doğallıktan gelen arınma

Livving ile doğallıktan gelen arınma
Güncelleme:

Livving, yüzde 100 keten kumaştan ürettiği havlu takımlarıyla doğayı banyolara taşıyor.

Yüksek kalite kumaş ve işçilik ile son derece zarif ev tekstil ürünlerine Livving, temizlik ve arınmanın sembolü olan havluları kusursuz dokunuşlarla yeniden yorumluyor. El ve yüz havlusu olmak üzere iki farklı boyda üretilen % 100 keten havlular, nötr renk tonlarıyla bahar mevsiminde yenilenmeyi müjdeliyor.
 
Banyoların tamamlayıcı parçaları olan havluları 4 farklı koleksiyonda üreten Livving, her tarz banyo dekorasyonuna hitap ediyor. Banyolarında sadeliğin huzurunu yaşamak isteyenler için basic modeller vazgeçilmez olurken, daha spor bir görünüm sevenler için ise çizgili havlular ön plana çıkıyor. Romantizmi evinin her köşesinde hissetmek isteyenler için tasarlanan Livving’in çiçekli havluları da bahar enerjisini banyolara taşırken, Amblem koleksiyonu klasik tarzdan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.
 
Yüksek Kalite Standardına Sahip Tasarımlar
 
Livving’in üretim öncesi ve sonrasında kaliteden ödün vermeyen yaklaşımı, uzun ömürlü kullanım sunan dayanıklı ürünler ortaya çıkarıyor. Yüksek kalite standartlarıyla üretilen tüm ürünleri gibi havlu koleksiyonları da kolay temizlenebilme ve uzun süreli kullanım özellikleri sunuyor. Üretim aşamasında sıkı teknik kontrollerden, yıkama ve boya akma testlerinden geçirilen tasarımlar, çamaşır makinesinde 30 veya 40 derecede yıkanabilir olmalarıyla da kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.